Puteti comenta si aici dar nu ma intereseaza decat ideile constructive. Criticile si polemicile mai la toamna.
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
iulian petre scrie:da super idee. Acum vre-o 2 luni mi-a venit si mie ideea sa fac o parodie pe tema pescuitului de competitie. Chiar mi-am facut cateva "schite" cu un nene batran care umbla cu tolba pe umar si imparte carti (sambata)......,un nene care pescuieste cu un ceaun pe cap....
,un nene de mare VALOARE care prinde mult si mare
,un nene care apare mereu la minciog si-l baga in orice pozitie ....si multi alti oameni din "industria pescuitului de competitie".E greu fara finante si m-am gandit ca nu multi sunt in CIRCUitul asta de competitie sa stie despre ce este vorba. Spor la treaba
![]()
ps. Daca ai nevoie de un om care cunoaste toate stilurile de manuit minciogul ma ofer ....dar fara vorbe ca sunt cam mut.
asa este Dane...de rasMarinita scrie:iulian petre scrie:da super idee. Acum vre-o 2 luni mi-a venit si mie ideea sa fac o parodie pe tema pescuitului de competitie. Chiar mi-am facut cateva "schite" cu un nene batran care umbla cu tolba pe umar si imparte carti (sambata)......,un nene care pescuieste cu un ceaun pe cap....
,un nene de mare VALOARE care prinde mult si mare
,un nene care apare mereu la minciog si-l baga in orice pozitie ....si multi alti oameni din "industria pescuitului de competitie".E greu fara finante si m-am gandit ca nu multi sunt in CIRCUitul asta de competitie sa stie despre ce este vorba. Spor la treaba
![]()
ps. Daca ai nevoie de un om care cunoaste toate stilurile de manuit minciogul ma ofer ....dar fara vorbe ca sunt cam mut.![]()
![]()
Goooooooooguleeeeeeeeeeeeeeeee, de cand te pandesc! Sa stii ca te banez daca nu bagi o idee din alea de Morometii, d'ale tale, dar pe privat, sa nu le stricam surpriza la telespectatori.gogu steriade scrie:io am zis ca e la mistoda daca vad ca nu da lumea buzna inseamna ca e pa bune !
![]()
vere io am stil da actorda nam fata comerciala
si ma ia tracu in fata la camera
,asa mia zis Kusturica cand a vrut o data sa toarne un film pa la noi !
Florentin,te vaitai ca nu stii unde sa dai de mustatile lu' Gogu...Nea' Gogule....cum n-ai bre fata comerciala....te ia tracu actoricesc,hai...???florentiniuga scrie:Goooooooooguleeeeeeeeeeeeeeeee, de cand te pandesc! Sa stii ca te banez daca nu bagi o idee din alea de Morometii, d'ale tale, dar pe privat, sa nu le stricam surpriza la telespectatori.gogu steriade scrie:io am zis ca e la mistoda daca vad ca nu da lumea buzna inseamna ca e pa bune !
![]()
vere io am stil da actorda nam fata comerciala
si ma ia tracu in fata la camera
,asa mia zis Kusturica cand a vrut o data sa toarne un film pa la noi !
Pe tine te bag in rolul paznicului care vine pe balta sa-si ia spaga si sa se asigure ca e si carciumarul la braconat, sa poata sa-i faca linistit vizite lu' nevasta-sa.