POZA SI USER.
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
POZA SI USER.
Salut prieteni pescari,care ma puteti ajuta si pe mine,spuneti-mi si mie cum imi pot pune o poza la avatar si sa-mi schimb userul.astept raspuns.fire intinse.
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: POZA SI USER.
Salutare.
Poza la avatar: intrati in "Panoul Utilizatorului" - acolo aveti asa Panou principal / Profil / etc
Clic pe Profil. In meniul din stanga ai mai multe:
Modificare profil
Modificarea semnaturii
Modificare avatar - clic pe modificare avatar
Apoi clic pe "Incarcare de pe computer:" si o sa va apara o fereastra, care va permite sa incarcati poza de pe calculatorul dumneavoastra.
Aveti nevoie de o poza cu dimensiuni maxime; latime 150 pixeli, inaltime 160 pixeli, cu alte cuvinte sa fie cam cat poza mea de la avatar, daca este mai mare nu va permite si nu se incarca.
Succes!
Desi nu fac parte din staff, pot sa-ti spun ca USERNAME-ul nu se poate schimba sau modifica. Doar daca va inregistrati altul, dar stiu ca nu este voie cu mai mult de un username de persoana. Sper sa nu ma insel.
Poza la avatar: intrati in "Panoul Utilizatorului" - acolo aveti asa Panou principal / Profil / etc
Clic pe Profil. In meniul din stanga ai mai multe:
Modificare profil
Modificarea semnaturii
Modificare avatar - clic pe modificare avatar
Apoi clic pe "Incarcare de pe computer:" si o sa va apara o fereastra, care va permite sa incarcati poza de pe calculatorul dumneavoastra.
Aveti nevoie de o poza cu dimensiuni maxime; latime 150 pixeli, inaltime 160 pixeli, cu alte cuvinte sa fie cam cat poza mea de la avatar, daca este mai mare nu va permite si nu se incarca.
Succes!
Desi nu fac parte din staff, pot sa-ti spun ca USERNAME-ul nu se poate schimba sau modifica. Doar daca va inregistrati altul, dar stiu ca nu este voie cu mai mult de un username de persoana. Sper sa nu ma insel.
C.S. OLTENIA FISHING
mersii aliunuu
- Allen Besnovich
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
alinuu... vezi ca nu ti-a multumit tie... ci lu unu, aliunuualinuu scrie:Cu placere
Rechinu tot rechin!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- Allen Besnovich
- Veteran
C.S. OLTENIA FISHING
- florentiniuga
- Master Admin
USERNAME-ul se poate schimba sau modifica la cerere foarte simplu, daca apelati la un Administrator.alinuu scrie:.......Desi nu fac parte din staff, pot sa-ti spun ca USERNAME-ul nu se poate schimba sau modifica. Doar daca va inregistrati altul, dar stiu ca nu este voie cu mai mult de un username de persoana. Sper sa nu ma insel.
Fire intinse.