vand sau schimb rodpod ANACONDA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand sau schimb rodpod ANACONDA
vand rodpod SANGER ANACONDA OVATION .....nou , buzbari 4 posturi cu conectori rapizi , bonus buzbari 3 posturi .......sau chimb cu lansete SONIK SK 3 sau NASH VENOM , eventual diferenta .
contact nr tel ; 0723545283
Re: vand sau schimb rodpod ANACONDA
super oferta .........
schimb rodpodul cu set 4 buc swingere fox iluminated .....
schimb rodpodul cu set 4 buc swingere fox iluminated .....
zi un pret pe rod pod
ai MP cu pretul
am un rod Pod...de la EnergoTeam...3 Posturi Factura Garantie Tot !! Daca te intereseaza un schimb! ai aici un id de mes pt discutii si poze ...cristi_zoomles_zoomles@yahoo.com
Specificati pretul si puneti cateva poze reale cu produsul oferit spre vanzare !sacalul scrie:vand rodpod SANGER ANACONDA OVATION .....nou , buzbari 4 posturi cu conectori rapizi , bonus buzbari 3 posturi .......sau chimb cu lansete SONIK SK 3 sau NASH VENOM , eventual diferenta .
scuze...... dar nu pot posta foto pentru ca scriu de pe calculatorul de la servici si am unele restrictii cu privire la net .
rodpodul e nou , il gasiti pe mai multe site-uri ;
http://www...............
pretul este de 550 ron si cred ca e foarte ok dat fiind pretul real de pe siteuri
doar pe mail pot trimite personal foto celor interesati , doar sa-mi lasati pe privat adresele de mail .
multumesc pentru intelegere ......
Post Editat-> Gor965
In rubrica de vanzari nu e permisa postarea de link-uri catre magazinele on-line !
rodpodul e nou , il gasiti pe mai multe site-uri ;
http://www...............
pretul este de 550 ron si cred ca e foarte ok dat fiind pretul real de pe siteuri
doar pe mail pot trimite personal foto celor interesati , doar sa-mi lasati pe privat adresele de mail .
multumesc pentru intelegere ......
Post Editat-> Gor965
In rubrica de vanzari nu e permisa postarea de link-uri catre magazinele on-line !
@ TAZZZ..........
mai am un rodpod si e suficient pentru mine ......
oricum , multumesc de oferta ,
vinde-l pe al tau si discutam de anaconda
mai am un rodpod si e suficient pentru mine ......
oricum , multumesc de oferta ,
vinde-l pe al tau si discutam de anaconda
ok...nicio problema... Fir Intins!
VANDUT !
rog moderatorul sa inchida topicul
multumesc !
rog moderatorul sa inchida topicul
multumesc !