Boilies Dinamite Baits
Moderator: florentiniuga
Boilies Dinamite Baits
Va salut am o intrebare la dumneavoastra daca sunt bune boiliesurile de la Dinamite Baits.Va multumesc.
Re: Boilies Dinamite Baits
Omule,toate boilesurile sunt bune,dar depinde mai multe conditii si in plus cei de la Dinamite Baits au o sumedenie de boilesuri bune,tu la care te referi sau vrei sa le folosesti pe toate? nu ai nici o preferinta?Ca daca ar fii sa iti dam respuns pentru fiecare tip de boiles ar trebuie sa scriem aici romane.roberto scrie:Va salut am o intrebare la dumneavoastra daca sunt bune boiliesurile de la Dinamite Baits.Va multumesc.
- Allen Besnovich
- Veteran
Da i-mi cer scuze ca nu am specificat prefer Fresh Squid Octopus & Black Pepper si Hi Attract Squid & Octopus
Boiliesurile Dynamite Baits sunt in general prinzatoare ( bune) dar este important sa le poti cumpara sa fie proaspete . Cele care au stat 1-2 ani prin magaziile unor magazine de pescuit te vor face sa crezi ca nu sunt bune,acest lucru este valabil mai la toate produsele de tip nada indiferent de ce marca ar fi,in zona mea rar am intilnit( nu am vazut ) magazin de pescuit sa scoata boiliesurile din frigider.Gama de boiliesuri "Fresh" nu sunt rulate cu ou si se pastreaza mai bine pe perioade mai lungi cele Hi-Attract merg bine pe ape reci totul e sa sti :cum ?.., cat ?..,de care?..,cu ce diametru?...cu ce montura?..si nu in ultimul rand unde ( pe ce ape )vrei sa le folosesti ?...
Eu merg mai mult pe lacuri,balti am achizitionat de curand ambele tipuri de boilies de la un magazin online Totul pentru Crap si spun ca sunt proaspete iar diametrul este de 15mm,ca montura folosesc leadcore cu plumb pierdut si rig de 20cm si carlig de 6
- alex_mures
- membru activ
foloseste-le cu incredere,magazinul din Bistrita are marfa proaspata
- cristian505ro
- Veteran
Sunt foarte bune !roberto scrie:Va salut am o intrebare la dumneavoastra daca sunt bune boiliesurile de la Dinamite Baits.Va multumesc.
Cristian Bebesel
Am si eu o curiozitate. Daca nu sunt facute cu ou cu ce le-au facut.LUCKY scrie:Boiliesurile Dynamite Baits sunt in general prinzatoare ( bune) dar este important sa le poti cumpara sa fie proaspete . Cele care au stat 1-2 ani prin magaziile unor magazine de pescuit te vor face sa crezi ca nu sunt bune,acest lucru este valabil mai la toate produsele de tip nada indiferent de ce marca ar fi,in zona mea rar am intilnit( nu am vazut ) magazin de pescuit sa scoata boiliesurile din frigider.Gama de boiliesuri "Fresh" nu sunt rulate cu ou si se pastreaza mai bine pe perioade mai lungi cele Hi-Attract merg bine pe ape reci totul e sa sti :cum ?.., cat ?..,de care?..,cu ce diametru?...cu ce montura?..si nu in ultimul rand unde ( pe ce ape )vrei sa le folosesti ?...
- Allen Besnovich
- Veteran
In indusrtria alimentara un inlocuitor al oului este gelul de zer ,si in fabricarea de boilies se poate folosi cu succes ,o presupunere ar fi ca se foloseste gel de zer ,daca nu cumva cei de la Dynamite Baits nu au un ingredient secret.
in toate filmele facute de cei de la korda se vad bile dynamite si mainline
- Allen Besnovich
- Veteran
Am o nelamurire, am vazut ieri intr-un magazin Fresh s&o si Hi-Attract s&o . Care este diferenta dintre ele, si in ce conditii trebuie folosite fiecare?
As vrea sa le testez sambata si nu stiu cu care sa incerc..
As vrea sa le testez sambata si nu stiu cu care sa incerc..
C.S. OLTENIA FISHING
la ce pret erau?
daca nu ma insel unul e boilies altul pop up, in tot cazul le poti lua pe ambele, pui cate o bila din fiecare!
daca nu ma insel unul e boilies altul pop up, in tot cazul le poti lua pe ambele, pui cate o bila din fiecare!
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
- Allen Besnovich
- Veteran
Amandoua tipurile sunt si pentru popup si normale, dar nu stiu in ce conditii se foloseste fiecare, de asta intrebam aici.
C.S. OLTENIA FISHING