19-21 Martie Green Lake-Chiroiu 4
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- george-alexandru
- Veteran
19-21 Martie Green Lake-Chiroiu 4
Cu aceasta ocazie tin sa anunt oficial deschiderea sezonului de pescuit,avand in vedere ca la finalul saptamanii trecute au fost pusi pe saltea primii crapi pe sezonul 2010,cu greutati cuprinse intre 3-7kg.
- ionescu iulian
- senior
Re: 19-21 Martie Green Lake-Chiroiu 4
Frumos bv Georgica dupa concursul acum pe moara vreau sa fac si eu o partida de pescuit pe chiroiu de 24 de ore , am ramas placut impresionat de aceasta balta superba
„Lumina Faptelor Bune”
- george-alexandru
- Veteran
Te asteptam
- george-alexandru
- Veteran
Pentru cei interesati carasul a inceput sa fie activ,la crap Stefan Babita acum cateva zile a capturat in jur de 15 crapi cel mai mare salonta piele 8 kg.
O zi placuta si fir intins!
O zi placuta si fir intins!
Cat costa o partida de 12 ore la caras?
Si ce marime de caras gasim in Chiroiu?
Si ce marime de caras gasim in Chiroiu?
- george-alexandru
- Veteran
Carasul se gaseste in balta de la 250g in sus,au fost capturate anul trecut si eliberate si exemplare de peste 2kg .In mare parte diferenta este facuta de dibacia pescarului.Mai multe detalii gasesti pe site-ul baltii din semnatura mea.
Informativ la 3 bete taxa este de 60 ron si se pot retine 7 kg caras si un crap de pana in 3 kg.
O zi buna!
Informativ la 3 bete taxa este de 60 ron si se pot retine 7 kg caras si un crap de pana in 3 kg.
O zi buna!
- iulian petre
- Veteran
care semnatura Georgica ca ti-au "mancat-o"
Eu vad ca exista la semnatura,numai ca trebuie sa si vrei sa o vezi.
TOTUL PENTRU CRAP
- iulian petre
- Veteran
[quote="coleman"]Eu vad ca exista la semnatura,numai ca trebuie sa si vrei sa o vezi.[/quote]
----------------
ciudat ca eu nu vad nici o semnatura . Fara gluma.
ps. eu daca vreau sa pun o semnatura apare"Nu sunteti autorizat(a) sa va alegeti o semnatura" si poate a setat SEFUL sa nu vad nici altele...... DACA nu crezi te invit la mine acasa sa vezi cu ochii tai cum sunt tratat pe acest forum .
----------------
ps. eu daca vreau sa pun o semnatura apare"Nu sunteti autorizat(a) sa va alegeti o semnatura" si poate a setat SEFUL sa nu vad nici altele...... DACA nu crezi te invit la mine acasa sa vezi cu ochii tai cum sunt tratat pe acest forum .
nu te crediulian petre scrie:----------------coleman scrie:Eu vad ca exista la semnatura,numai ca trebuie sa si vrei sa o vezi.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- florentiniuga
- Master Admin
Confirm. Dormi cum ti-ai asternut. Doare?
"Seful"
"Seful"
george-alexandru scrie:Carasul se gaseste in balta de la 250g in sus,au fost capturate anul trecut si eliberate si exemplare de peste 2kg .In mare parte diferenta este facuta de dibacia pescarului.Mai multe detalii gasesti pe site-ul baltii din semnatura mea.
O zi buna!
Multumesc pentru informatii ,George
...va dati seama ce "icre" mari au carasii de Chiroiu?george-alexandru scrie:Carasul se gaseste in balta de la 250g in sus....
Si negreeeeeeeeeAmsterdamer scrie:...va dati seama ce "icre" mari au carasii de Chiroiu?george-alexandru scrie:Carasul se gaseste in balta de la 250g in sus....
Iuliane in afara de polemica ,,depasita'' si de tentativa prea putin reusita de promovare pe acest site (,,de ce oare aici'') a unei nu stiu ce locatii de pescuit, pe bune nu am citit nimic cerebral postat de tine
Ocroteste natura, merita!
- janes romanes
- senior
frumosi "ciortani"....un colt de paradis!!!!