barcuta de plantat ORCA
barcuta de plantat ORCA
as vrea sa imi cumpar o barcuta de plantat modelul ORCA,ce parere aveti despre acest model daca stie cineva sa imi zica?
- Ion Mironov
- Partener
Re: barcuta de plantat ORCA
praf parerea mea...nu isi merita banu....valy_brb scrie:as vrea sa imi cumpar o barcuta de plantat modelul ORCA,ce parere aveti despre acest model daca stie cineva sa imi zica?
mai bine barca cu visle mai pui ceva banuti si iti cumperi ceva facuta de baieti care se ocupa cu asa ceva
dar de modelul BlackOueen cu 2 cuve ce parere aveti?
scuze Black Queen
- radu vaduva
- utilizator
Eu am cumparat din China o barcuta CARPONIZER cu 2 cuve si un sonar wireless tip FD39B (400m raza de actiune) .valy_brb scrie:as vrea sa imi cumpar o barcuta de plantat modelul ORCA,ce parere aveti despre acest model daca stie cineva sa imi zica?
Pina acum ambele lucreaza impecabil.
Preturile cred eu ca au fost competitive :
295 USD-barcuta fara baterie/telecomanda fara baterii/huse barcuta si telecomanda/incarcator baterie barcuta si incarcator telecomanda
135USD-sonar /baterii si incarcator
304 USD-transport China-Bucuresti (asta te omoara) prin curier rapid aduse acasa.Alte taxe aici nu au fost.
Cred ca a meritat.
- eugencostandis
- membru activ
salut renunta la orca nu se meritavaly_brb scrie:as vrea sa imi cumpar o barcuta de plantat modelul ORCA,ce parere aveti despre acest model daca stie cineva sa imi zica?
0737245680