Ce stiti despre mulinetele Wychwood ?
Le puteti vedea pe carp-fishing.ro
Daca are cineva dati de stire.
Multumesc.
mulineta
Moderatori: gor965, florentiniuga
- stefanflorin
- Veteran
Re: mulineta
wychwood e firma englezeasca specializata pe scule de pescuit la crap, nu am cumparat, atins, pescuit cu aceasta marca insa din ce am vazut aici in anglia e destul de bine vazuta, cauta si tu pe google uk review-uri despre modelul care te intereseaza. Oricum, englezesti, nemtesti sau frantuzesti tot in asia sunt facute asa ca e bine sa vezi ce zic si altii care le detin. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fir intins!
Work is for people who can't fish!
Multumesc pt. informatii.
Am sa incerc sa mai caut detalii despre aceste mulinete.
Am sa incerc sa mai caut detalii despre aceste mulinete.
nu te baga la ele , am doi prieteni care au avut si in 4-5 iesiri au avut probleme cu ele , este adevarat ca sau folosit la crapi de 15-20 kg., dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te si tina . arata bine , dar inauntru au materiale slabe .
Ce stiti despre mulinetele Powerliner Baitfeender 865 sunt potrivite ptr. crap si somn ? sunt de la Okuma?
Multumesc!
Multumesc!
Ce stiti despre mulinetele Powerliner Baitfeender 865 sunt potrivite ptr. crap si somn ? sunt de la Okuma?
Multumesc!
Multumesc!
Citeste aici :http://www.infopescar.tv/forum/mulinete ... -t105.htmlChips scrie:Ce stiti despre mulinetele Powerliner Baitfeender 865 sunt potrivite ptr. crap si somn ? sunt de la Okuma?
Multumesc!