Carp Zone-Stationar a iesit la pescuit
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Carp Zone-Stationar a iesit la pescuit
Joi (04.03.2010), impreuna cu ai mei colegi Sorin Bazarinca si Horia Ignat, membrii ai echipei de stationar a clubului Carp Zone, am iesit la un antrenament la roubeziana. Chiar daca vremea nu a fost cea mai potrivita am reusit o partida foarte reusita.
Fiecare dintre noi a prins in jur de 4-5kg de peste, predominanta fiind babusca. Ne-au mai intrat pe vad si cativa carasi, cateva platici si niste bibanasi foarte rai.
Atasez si cateva poze cu rezultatele.
Fiecare dintre noi a prins in jur de 4-5kg de peste, predominanta fiind babusca. Ne-au mai intrat pe vad si cativa carasi, cateva platici si niste bibanasi foarte rai.
Atasez si cateva poze cu rezultatele.
Re: Carp Zone-Stationar a iesit la pescuit
pestele a fost eliberat???dupa foto?? ...si ati iesit unde??trebuie sa ghicim noi??mihailesti ,,la pietre"...?
Da, pestele afost eliberat, si nu in tigaie.
Locul de pescuit e cel pe care l-ai spus.
Ca si nada am folosit ceva facut de noi pentru sezonul rece, cu valoare proteica destul de mica.
Locul de pescuit e cel pe care l-ai spus.
Ca si nada am folosit ceva facut de noi pentru sezonul rece, cu valoare proteica destul de mica.
sal ! cat este taxa de pescuit pe balta (Mihailesti) ? Vreau sa fac si eu o partida de pescuit la rubeziana si nam fost niciodata pe balta asta !!
- florentiniuga
- Master Admin
Bravo baieti dar rusine ca nu m-ati anuntat sa dau o raita cu obiectivul.
Bine totusi ca mai e peste in zona, dupa plasuiala si "parasutele" folosite acolo.
Bine totusi ca mai e peste in zona, dupa plasuiala si "parasutele" folosite acolo.
http://www.youtube.com/watch?v=TGrQOiBi2sAflorentiniuga scrie:Bravo baieti dar rusine ca nu m-ati anuntat sa dau o raita cu obiectivul.
cat e taxa pe mihailesti ???
@besliu
"La pietre" asa cum este denumita acea zona de dupa baraj nu se percepe taxa de pescuit, trebuie doar sa ai permisul de pescuit vizat.
@florentin
Ne-am hotarat la 6 dimineata cand am vazut ca nu ploua sa plecam si de aceea nu te-am anuntat. Cum se mai domoleste vremea iesim iar si de data asta iti dam de veste.
"La pietre" asa cum este denumita acea zona de dupa baraj nu se percepe taxa de pescuit, trebuie doar sa ai permisul de pescuit vizat.
@florentin
Ne-am hotarat la 6 dimineata cand am vazut ca nu ploua sa plecam si de aceea nu te-am anuntat. Cum se mai domoleste vremea iesim iar si de data asta iti dam de veste.
- Radu Dascalescu
- carpZone team
Iarna ne cam da de furca ...parca nu mai vrea sa plece
Vom iesi cand se va potoli vremea si pe alte lacuri.
Te anuntam din timp Florentin
Vom iesi cand se va potoli vremea si pe alte lacuri.
Te anuntam din timp Florentin
Pescarul traieste cate zile i-a lasat Dumnezeu si in plus, zilele in care a fost la pescuit...
- florentiniuga
- Master Admin
Atentie! La pietre sub baraj pescuitul este interzis! Este zona de protectie, la fel ca sub orice baraj pe 200m. Cine pescuieste acolo o face pe barba lui.
Spunele asta si celor care au impanzit locul cu " parasutele" de nu mai ai loc sa arunci o varga.florentiniuga scrie:Atentie! La pietre sub baraj pescuitul este interzis! Este zona de protectie, la fel ca sub orice baraj pe 200m. Cine pescuieste acolo o face pe barba lui.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro