tuburi termocontractibile pt plumbi
tuburi termocontractibile pt plumbi
Salutare
Mi-am cumparat in primavara lui 2009 o matrita de plumbi. Mi-am turnat cateva kg de plumbi si ies foarte bine. Problema e ca se vopsesc foare greu. Am vazut pe net ce usor se aplica tuburi termocontractibile pe diferite obiecte si m-am gandit ca as putea sa fac si eu plumbii in felul acesta (asa sunt facuti si cei de la energofish). Problema e ca nu stiu de unde as putea cumpara tuburi termocontractibile care sa le pot topii pe plumbi. Help me please
Mi-am cumparat in primavara lui 2009 o matrita de plumbi. Mi-am turnat cateva kg de plumbi si ies foarte bine. Problema e ca se vopsesc foare greu. Am vazut pe net ce usor se aplica tuburi termocontractibile pe diferite obiecte si m-am gandit ca as putea sa fac si eu plumbii in felul acesta (asa sunt facuti si cei de la energofish). Problema e ca nu stiu de unde as putea cumpara tuburi termocontractibile care sa le pot topii pe plumbi. Help me please
Re: tuburi termocontractibile pt plumbi
vezi ca pe un site de pescuit la rapitori au un fel de pudra care se presare pe plumb si plastifiaza plumbu daca nu esti lamurit 0735126998
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Am si eu pudra. E de fapt vopseaua, dar se vopseste greu si nu-mi place cum arata
ma mir pentru ca mie i mi ies foarte bine plumbii
Vezi ca plumbii trebuie incalziti inainte sa presari pudra aia pe ei.
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
asa am facut. am cuptor electric si am incercat si la 100 C si al 200 C si nu-mi acopera plumbii cum vreau eu si mi s-a mai lipit pensula de ei
nu se da cu pensula se presare cu o stracuratoare peste plumb [asa fac eu]
Incalzeste-i la flacara de la aragaz si dupa aceea ori ii faci cum ti-a zis nando ori pur si simplu tavalesti plumbul prin praf. Dupa ce s-a lipit praful de plumbi ii mai pui cateva secunde deasupra focului si vopseaua va face un luciu ca si cum au fost lacuiti.
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
cu tavalitu este pierdere de material ,sita este baza.
Am sa incerc asa.
Va mulumesc mult
Va mulumesc mult
- lucifier1986
- membru activ
cum spune mike,se incalzesc bine dupa ce s-au turnat,pana devin fierbinti si se tavalesc prin acea pudra,exact ca la snitele,plumbii nu trag mai mult material plastificat decat au nevoie...nu se pierde foarte mult. asa e cel mai usor