parere synex 65
Moderatori: gor965, florentiniuga
parere synex 65
Ce stiti despre ea?Este buna? P.S.Tinand cont ca inghite foarte mult fir(0,25),pot umple tamburul pe jumatate cu alt fir (ata),dupa care cu firul propriu zis?Mentionez ca folosesc de obicei maxim 250m fir.
Re: parere synex 65
E o mulineta relativ ieftina si buna !chituctin scrie:Ce stiti despre ea?Este buna? P.S.Tinand cont ca inghite foarte mult fir(0,25),pot umple tamburul pe jumatate cu alt fir (ata),dupa care cu firul propriu zis?Mentionez ca folosesc de obicei maxim 250m fir.
Incarca intai pe tamburul de rezerva cat fir vrei sa folosesti...cei 250 m de 0.25 ...dupa care incarci cu ata suplimentara (buraj) pana la capat . Dupa aceea faci transferul de pe tamburul de rezerva pe cel principal si in acest mod firul pe care l-ai pus la inceput (cel de 0.25) ajunge sa fie cel de deasupra . In felul asta incarci tamburii corect (la maxim) .
este o mulineta destul de buna pot sa zic chiar buna in raport calitate pret,o are un amic de al meu si este multumit de ea eu zic ca merita sa o folosesti in general okumele fiind bune calitativ si acceptabile ca pret de achizitie.Si foarte bine a zis George cum sa pui firul pe tambur ca sa nu incarci prea mult sau prea putin in aceste conditii avand pierderi de fir.
Multumesc pt raspunsuri.O zi buna.
foarte ingenioasa metoda, eu foloseam material mai rigid (sfoara de canepa) "la ochi"gor965 scrie:E o mulineta relativ ieftina si buna !chituctin scrie:Ce stiti despre ea?Este buna? P.S.Tinand cont ca inghite foarte mult fir(0,25),pot umple tamburul pe jumatate cu alt fir (ata),dupa care cu firul propriu zis?Mentionez ca folosesc de obicei maxim 250m fir.
Incarca intai pe tamburul de rezerva cat fir vrei sa folosesti...cei 250 m de 0.25 ...dupa care incarci cu ata suplimentara (buraj) pana la capat . Dupa aceea faci transferul de pe tamburul de rezerva pe cel principal si in acest mod firul pe care l-ai pus la inceput (cel de 0.25) ajunge sa fie cel de deasupra . In felul asta incarci tamburii corect (la maxim) .
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Multumesc frumos,se poate inchide.
Nu l-as inchide ...poate mai apar intrebari si nu mai deschidem alt topic cu acelasi subiect !chituctin scrie:Multumesc frumos,se poate inchide.
- AcidAzotic
- membru activ
As vrea sa aflu si eu daca se imperecheaza bine cu hakuyo MTX .
- stefan_kwr
- Veteran
Legat de incarcarea tamburilor cu fir,dupa metoda spusa de George:
Este posibil ca la o mulineta,pe tamburul principal sa intre de exemplu 350m de fir de 0.35,iar pe tamburul de rezerva, care nu arata si nu este din acelas material ca cel principal, sa intre mai mult sau mai putin fir decat pe acesta???
Este posibil ca la o mulineta,pe tamburul principal sa intre de exemplu 350m de fir de 0.35,iar pe tamburul de rezerva, care nu arata si nu este din acelas material ca cel principal, sa intre mai mult sau mai putin fir decat pe acesta???
nu la toate mulinetele tamburii de rezerva au aceeasi capacitate ca cei principalistefan_kwr scrie:Legat de incarcarea tamburilor cu fir,dupa metoda spusa de George:
spune si tu despre ce mulineta este vorba...sau citeste pe tamburul de rezerva ce capacitati de incarcare are pe diferite dimensiuni...
daca ti s-a intamplat asta este clar ca tamburul de rezerva nu este la fel...si nu ma refer la material,ci la capacitatea de incarcare 0,35(ce ai folosit tu)
Ok.Scuze George,dar am crezut ca nu mai e nimeni interesat de acest subiect.gor965 scrie:Nu l-as inchide ...poate mai apar intrebari si nu mai deschidem alt topic cu acelasi subiect !chituctin scrie:Multumesc frumos,se poate inchide.
- stefan_kwr
- Veteran
Eu am intrebat doar, si am dat un exemplu cu 350m de fir de 0.35.nastase scrie:nu la toate mulinetele tamburii de rezerva au aceeasi capacitate ca cei principalistefan_kwr scrie:Legat de incarcarea tamburilor cu fir,dupa metoda spusa de George:
spune si tu despre ce mulineta este vorba...sau citeste pe tamburul de rezerva ce capacitati de incarcare are pe diferite dimensiuni...
daca ti s-a intamplat asta este clar ca tamburul de rezerva nu este la fel...si nu ma refer la material,ci la capacitatea de incarcare 0,35(ce ai folosit tu)
Mulineta este okuma lb665 si pe ambii tamburi scrie acelas lucru(0.35/330,0.40/250,0.50/150)dar nu arata si nu sunt din acelas material si din cauza asta m-am gandit ca poate este vreo diferenta atunci cand se incarca cu fir.
Multumesc
Nu cred sa fie diferenta ...chiar daca unul e de aluminiu si altul din grafit ,daca au trecuta aceiasi capacitatea ,eu cred ca e corect . ...sau hai sa zic ca poate sa apara o diferenta de cativa metrii !
George,azi am cumparat mulinetele synex 65 si dupa parerea mea sunt super.Am vazut si care e treaba cu pintenul declansator,dupa parerea mea e ok.Dar sunt un pic nedumerit in alta privinta si anume ca pe partea interioara a mulinetelor au cate doua periute si nu stiu exact pentru ce sunt.Cumva pentru curatarea tamburului?
Am sa incerc sa-ti raspund eu,sper sa nu gresesc.Periile sunt puse pentru protectia firului,acestea nu dau voie firului sa intre sub tambur