Unde repar o lanseta in Bucuresti???
Moderatori: gor965, florentiniuga
- arhanghelu
- membru activ
Unde repar o lanseta in Bucuresti???
Sa slabit la inbinarea dintre tronsonul 2 si 3.
Astept adrese, nr de tel, etc!!!
Re: Unde repar o lanseta in Bucuresti???
Intreaba la Aquamania (Laurentiu Andronic -rod builder)arhanghelu scrie:Sa slabit la inbinarea dintre tronsonul 2 si 3.
http://www.aquamania.ro/content/view/16/171/lang,ro/
- Vlad Pavlovici
- Partener
Salut George, de regula esti foarte bine informat, dar informatia asta ti-a scapat.gor965 scrie:Intreaba la Aquamania (Laurentiu Andronic -rod builder)
Aquamania s-a inchis in decembrie, iar Laurentiu Andronic colaboreaza acum cu Big Fish in materie de lansete de crap. Aici intra in primul rand lansetele custom echipate pe blancuri englezesti, dar si anumite reparatii. Vezi http://www.bigfish.ro/articole/highlight.html.
Lista serviciilor de reparatii va fi afisata in cateva zile, in principiu e vorba de inlocuit mandrine, inele si gripuri.
Daca poti sa vii cu lanseta la Big Fish, colegii mei iti vor spune ce se poate face. Daca e ce cred eu, aparitia unui joc in tronsoane (spigot sau mufare inversa) se rezolva in cinci minute fara sa te coste nimic.arhanghelu scrie:Unde repar o lanseta in Bucuresti??? Sa slabit la inbinarea dintre tronsonul 2 si 3. Astept adrese, nr de tel, etc!!!
Salut Vlad !Vlad Pavlovici scrie:Salut George, de regula esti foarte bine informat, dar informatia asta ti-a scapat.gor965 scrie:Intreaba la Aquamania (Laurentiu Andronic -rod builder)
Aquamania s-a inchis in decembrie, iar Laurentiu Andronic colaboreaza acum cu Big Fish in materie de lansete de crap. Aici intra in primul rand lansetele custom echipate pe blancuri englezesti, dar si anumite reparatii. Vezi http://www.bigfish.ro/articole/highlight.html.
Lista serviciilor de reparatii va fi afisata in cateva zile, in principiu e vorba de inlocuit mandrine, inele si gripuri.
Daca poti sa vii cu lanseta la Big Fish, colegii mei iti vor spune ce se poate face. Daca e ce cred eu, aparitia unui joc in tronsoane (spigot sau mufare inversa) se rezolva in cinci minute fara sa te coste nimic.arhanghelu scrie:Unde repar o lanseta in Bucuresti??? Sa slabit la inbinarea dintre tronsonul 2 si 3. Astept adrese, nr de tel, etc!!!
N-am stiut ca au inchis de tot ! Cand am vazut ca lichideaza stocul am zis ca iau o pauza pana in primavara ,cum fac magazinele de pe la noi din cauza crizei si a vanzarilor "inghetate" din perioada asta !
Multumim ca ai fost pe faza !
- arhanghelu
- membru activ
Daca poti sa vii cu lanseta la Big Fish, colegii mei iti vor spune ce se poate face. Daca e ce cred eu, aparitia unui joc in tronsoane (spigot sau mufare inversa) se rezolva in cinci minute fara sa te coste nimic.
Mufarea este cea clasica si lansetele(trei la numar) sunt primite de la sotia mea cadou, problema este ca sunt cumparate din Niro si toate trei sunt cu defect. Saraca sotie a vrut si ea sa imi faca o surpriza vazandu-ma ca stau pe internet cu orele in cautare de scule pentru pescuit. Ca si lungime le-a nimerit(3,90 m) dar la grosime sunt pari nu altceva.
PS: cred ca un strat subtire de epoxy ar rezolva treaba(asta este parerea mea)!!!
vino la BABOIERU pe sos GIUGIULUI NR 190.SI TE REZOLVA
O sa-ti zica lumea "vasilica reparatotu"baboieru scrie:vino la BABOIERU pe sos GIUGIULUI NR 190.SI TE REZOLVA
Il recomand pe Baboieru' ie' priceput
ps- Catapulte mai ai Vasile?
STAI MOSARULE SA VINA MARTIEmosharu scrie:O sa-ti zica lumea "vasilica reparatotu"baboieru scrie:vino la BABOIERU pe sos GIUGIULUI NR 190.SI TE REZOLVA
Il recomand pe Baboieru' ie' priceput
ps- Catapulte mai ai Vasile?
PS. Nu le repar eu
Salut! Se mai poate repara ,sunt curios ,cat ar costa la fel de curios ?! Am varful rupt la lanseta de spinning
HAKUYO -AVIATOR 2.40 M ,actiune 3-15 gr. Va rog sa imi raspundeti si sa imi recomandati unde o pot repara!
HAKUYO -AVIATOR 2.40 M ,actiune 3-15 gr. Va rog sa imi raspundeti si sa imi recomandati unde o pot repara!
- stefanflorin
- Veteran
N-ai ce sa repari, ori iti pui inel de varf pe elementul ala ramas, ori iei alta lanseta.
Work is for people who can't fish!
O idee foarte buna mi-ai dat.
Asta am si facut.
Ms mult
Asta am si facut.
Ms mult
Valentin :0726001619 sau 0765258291 (baietii de la Drill si Expres Spinning iti pot da informatii despre el, e foarte tare este si rod builder )