Lansete Mitchell, windstopper Fox
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- al crapone
- senior
Lansete Mitchell, windstopper Fox
De vinzare 2 lansete Mitchell Universe de 3,9 m si 3 lb, in stare perfecta (am pus de 2 ori mulinetele pe ele, au inca pretul pe miner). Foarte frumos lucrate si excelente in dril. Pret 100 euro pentru amindoua.
Fleece Fox cu windstopper marime XXL, nefolosit. L-am luat direct de la standul Fox, anul trecut la Carpexpo de la Stockerau si nu l-am imbracat niciodata, il tin degeaba in sifonier. Am dat pe el 65 euro si il vind cu 200 lei.
Multumesc!
Fleece Fox cu windstopper marime XXL, nefolosit. L-am luat direct de la standul Fox, anul trecut la Carpexpo de la Stockerau si nu l-am imbracat niciodata, il tin degeaba in sifonier. Am dat pe el 65 euro si il vind cu 200 lei.
Multumesc!
- Fişiere ataşate
-
- Universe.jpg
- (4.17 KiB) Descărcat de 915 ori
- al crapone
- senior
- al crapone
- senior
Re: Lansete Mitchell, windstopper Fox
Jacheta rezervata pina miine.
Lansetele intra in oferta de sarbatori: 350 lei ambele.
Lansetele intra in oferta de sarbatori: 350 lei ambele.
- al crapone
- senior
Fleece Fox vindut!
Lansetele Mitchell - 350 lei ambele, pina de revelion.
Lansetele Mitchell - 350 lei ambele, pina de revelion.
sal da si tu mai multe detalii despre lansete
sarbatori fericite :)
sarbatori fericite :)
- al crapone
- senior
Pai scrie in prima postare.
3,9 m, 3 lb, carbon HM, inele Lite, mandrina de carbon, excelente in drill. In stare impecabila, sint scoase de maxim 4-5 ori la balta, au inca etichetele cu codul de bare pe miner. Imediat dupa ce le-am achizitionat mi-am luat inca doua seturi, asa ca astea stau degeaba in debara. Pretul unei lansete acum este de peste 400 lei, astfel ca oferta mea e chiar una speciala. Nu fac afaceri, ci doar vreau sa recuperez o parte din banii investiti, avind in vedere faptul ca nu cred c-o sa le mai folosesc vreodata. Nu au husele textile individuale, dar cred ca e un inconvenient minor, avind in vedere faptul ca toti pescarii au huse pentru lansete. Pot fi vazute in Bucuresti.
Toate cele bune!
3,9 m, 3 lb, carbon HM, inele Lite, mandrina de carbon, excelente in drill. In stare impecabila, sint scoase de maxim 4-5 ori la balta, au inca etichetele cu codul de bare pe miner. Imediat dupa ce le-am achizitionat mi-am luat inca doua seturi, asa ca astea stau degeaba in debara. Pretul unei lansete acum este de peste 400 lei, astfel ca oferta mea e chiar una speciala. Nu fac afaceri, ci doar vreau sa recuperez o parte din banii investiti, avind in vedere faptul ca nu cred c-o sa le mai folosesc vreodata. Nu au husele textile individuale, dar cred ca e un inconvenient minor, avind in vedere faptul ca toti pescarii au huse pentru lansete. Pot fi vazute in Bucuresti.
Toate cele bune!
- al crapone
- senior
- al crapone
- senior
- al crapone
- senior
- al crapone
- senior
- al crapone
- senior
Actualizare!
2 lansete Mitchell Universe la doar:
350 lei pentru Bucuresti sau transport platit de cumparator.
400 lei cu transportul si rambursul banilor platite de mine.
2 lansete Mitchell Universe la doar:
350 lei pentru Bucuresti sau transport platit de cumparator.
400 lei cu transportul si rambursul banilor platite de mine.
daca au fost la balta de 5 ori cum de ai pus mulinetele doar de 2 ori ,le-ai folosit si ca bat de mana?
sunt din 2 sau 3 elementi?
are vreun inel schimbat?
sunt ale tale sau ale unui prieten?
sunt din 2 sau 3 elementi?
are vreun inel schimbat?
sunt ale tale sau ale unui prieten?
- al crapone
- senior
Scorpion,
In primul rind, buna seara. Asa se obisnuieste prin locurile astea publice, sa se salute intii.
Lansetele au fost luate de 4-5 ori la balta, dar am pus mulinetele pe ele de doar doua ori. Nu vad unde e misterul. De celelalte trei ori le-am dus la balta fiindca erau in husa, fara sa le folosesc.
Nu stiu ce inseamna "bat de mana".
Sint din 2 bucati.
Nu au niciun inel schimbat.
Sint ale mele.
Toate cele bune!
In primul rind, buna seara. Asa se obisnuieste prin locurile astea publice, sa se salute intii.
Lansetele au fost luate de 4-5 ori la balta, dar am pus mulinetele pe ele de doar doua ori. Nu vad unde e misterul. De celelalte trei ori le-am dus la balta fiindca erau in husa, fara sa le folosesc.
Nu stiu ce inseamna "bat de mana".
Sint din 2 bucati.
Nu au niciun inel schimbat.
Sint ale mele.
Toate cele bune!
- al crapone
- senior
- zotica mihai
- junior
Salutare sefu le dai cu 280 si suport eu taxele de curier