Vand doua mulinete ET LongCast 8000 in stare foarte buna, nefolosite, incarcate cu fir Sufix 0.28, pret 150RON/BUC sau accept schimb cu mulinete mai mici (capacitate in jur de 150m X 0.28) de valoare similara.
Pentru cei interesati pot posta si poze!
ET LongCast 8000
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- dragan claudiu
- Veteran
Re: ET LongCast 8000
am eu doua buc caperlan noi o singura data am fost la balta cu ele,daca te intereseaza nr. 0756598364 tambur metalic long cast,6 rulmenti.,frina pe fata.
- Fişiere ataşate
-
- IMG0210A.jpg (16.81 KiB) Vizualizat de 2026 ori
As cauta ceva cu baitrunner dar voi tine cont de oferta daca nu apare altceva!
Anunt valabil! Pret 130RON/buc sau schimb cu mulinete mai mici sau lanseta bologneza.
poate cele din postul meu?au baitrunner sunt folosite putin destul de solide insa una are manarul schimbat!in post sunt si poze cu ele.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Anunt valabil! Up.