navomodel plantat
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
navomodel plantat
sunt interesat in achizitionarea unui model care sa aiba raza de actiune cel putin 500m.pentru oferte si caracteristici trimiteti pm.preturi rezonabile nu avioane......
Re: navomodel plantat
Scuze ca intervin dar pentru ce ai nevoie de o raza de actiune de 500 m?
Sti de la ce distanta nu se mai distinge navomodelul pe apa?
TOTUL PENTRU CRAP
- Ion Mironov
- Partener
coleman scrie:Scuze ca intervin dar pentru ce ai nevoie de o raza de actiune de 500 m?
bine zis....eu unu la 350 m nu mai vad daca e cu fata sau cu spatele......
ps:distanta este data de telecomanda si nu de navo.....deci cumpara un navo bun cu o telecomanda si mai buna.....care face diferenta si la distanta si la bani eu fac navo care bat la 350 m garantat si acelasi navo pot sa il fac la sa bata la 3 km departare....ce zici te bagi?
navo te costa 1500 ron.....si telecomanda o alegi de aici......http://www.sierra.ro/f..-FX-40-+-R60 ... 2951p.html
cu cat e mai scumpa cu atat mai lunga distanta de plantat....mai cauta si poate gasesti si mai ieftine
Cu un binoclu il observi si la 4-500m cu conditia sa nu fie valuri. Am probat cu un amic pe Lacul morii.
rectific aveti dreptate max 500-600m.iar tu johny cred o telecomanda de aia este visul vietii tale,nu stiu ce ai putea face cu ea dar poate esti unul din snobii de dau bani pe scule sa se afiseze pe Dorobanti cu ele.oricum iti multumesc de raspuns.fishman scrie:sunt interesat in achizitionarea unui model care sa aiba raza de actiune cel putin 500m.pentru oferte si caracteristici trimiteti pm.preturi rezonabile nu avioane......
Laurentiu scrie:Cu un binoclu il observi si la 4-500m cu conditia sa nu fie valuri. Am probat cu un amic pe Lacul morii.
Si daca din ''greseala'' prinzi si un crap de 10 kg il aduci la mal a 2 a zi de la distanta aceea.
Distanta medie la care se planteaza, si implicit distanta de care ai nevoie la un vaporas este de 150-200 m.
Deci la un navomodel este suficient ca telecomanda sa bata in jur de 300 m maxim, asta este parerea mea.
Dupa cum a spus si jony exista telecomenzi care bat si la 2-3 km dar nu aia este important la un navomodel.
TOTUL PENTRU CRAP
fishman scrie:rectific aveti dreptate max 500-600m.iar tu johny cred o telecomanda de aia este visul vietii tale,nu stiu ce ai putea face cu ea dar poate esti unul din snobii de dau bani pe scule sa se afiseze pe Dorobanti cu ele.oricum iti multumesc de raspuns.fishman scrie:sunt interesat in achizitionarea unui model care sa aiba raza de actiune cel putin 500m.pentru oferte si caracteristici trimiteti pm.preturi rezonabile nu avioane......
Chiar nu ati inteles ca a facut si el o gluma?
TOTUL PENTRU CRAP
- Ion Mironov
- Partener
e greu......si ai dreptate mi-as dori sa am si eu o asa telecomanda.......insa prefer sa bag banii in scule de pescuit....
ps:eu ti-am arata acea telecomanda ca era cea mai frumoasa si mai buna....daca nu erai snob si citeai tot vedeai ca am scris ca mai sunt si altele....sunte-ti stresati rau.....sfatul meu este sa renunti la navo si sa pescuiesti la metro.....
vezi ca si asta era o gluma....
ps:eu ti-am arata acea telecomanda ca era cea mai frumoasa si mai buna....daca nu erai snob si citeai tot vedeai ca am scris ca mai sunt si altele....sunte-ti stresati rau.....sfatul meu este sa renunti la navo si sa pescuiesti la metro.....
nu inteleg ce vrei sa spui?jonny_23 scrie:e greu......si ai dreptate mi-as dori sa am si eu o asa telecomanda.......insa prefer sa bag banii in scule de pescuit....
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
acest baiat doreste o barcutza de calitate
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Ion Mironov
- Partener
nando scrie:acest baiat doreste o barcutza de calitate
pai lasa si tu un numar de telefon ca eu ma rog la dumnezeu sa nu am clienti ca el ca ma las de construit navomodele
suntem off topic
http://www.neuershop.jamara.com/Bait-Boat
Noua , sigilata , adusa din grmania special pentru vanzare in romania .
Vreau 1000 RON , 10.000.000 ROL pe ea .
Noua , sigilata , adusa din grmania special pentru vanzare in romania .
Vreau 1000 RON , 10.000.000 ROL pe ea .
-
- Veteran
jonny_23 .daca poti dami si mie oferte de cateva modele .mar interesa .
-
- Veteran
salut mar interesa si pe mine niste oferte de navomodel de plantat. nu noi ca nu ma apropi de pret multumesc astept