mulinetele de cel mult 300 lei ... o comparatie
Moderatori: gor965, florentiniuga
mulinetele de cel mult 300 lei ... o comparatie
sunt tare curios sa aud parerile la mai multi colegi despre aceste mulinete care sunt accesibile ptr mai multi pescari care nu au bani de bblc...sau alte sf-uri ...as dori sa facem si noi comparatie intre ele ...intre performante ,preturi ,durabilitate... care sunt mai bune ? .... ex okuma pl...vs banax helicon ...vs etc..... ms mult .
- marian_popescu
- Veteran
Re: mulinetele de cel mult 300 lei ... o comparatie
greu, tata, greu,...depinde de conditiile in care pescuieste fiecare. cei care nu incearca lanseuri kilometrice, cred ca ar trebui luate in considerare shimano baitrunner aero, modelele 6000 si 8000 (nu stiu daca exista si 10000) si tica sportera. puternice, fiabile, baitrunner, frumoase. in clasa inferioara de pret, indiscutabil okuma longbow, mulinetele astea pot indura multe
pentru ceilalti, nu pot incerca un clasament, dar probabil m-as orienta spre tica abyss (au fost o buna perioada la 320 de lei bucata), mitchell alu 398 (cam greuta pentru ca este metalica, dar in rest este superba...frana foarte fina, finisata impecabil, ruleaza foarte fin, comparabil cu modele din clase medii/superioare de la shimano, puternica intocmai ca o mulineta de somn ce este), mitchell avorunner si okuma axeon/spector. din clasele de pret ceva mai jos, probabil ca okuma powerliner ar fi prima alegere iar bannax helicon, attak sau energo long cast undeva mai in spate, dupa okuma longbow 65. nici modelele cormoran nu ma incanta prea tare, mai ales prin prisma raportului calitate/pret, unde imbatabile raman mulinetele okuma
mulinetele baracuda sau orice niro / europa excluse din start.
nu cunosc trabucco, maver, k-karp
parerea mea
pentru ceilalti, nu pot incerca un clasament, dar probabil m-as orienta spre tica abyss (au fost o buna perioada la 320 de lei bucata), mitchell alu 398 (cam greuta pentru ca este metalica, dar in rest este superba...frana foarte fina, finisata impecabil, ruleaza foarte fin, comparabil cu modele din clase medii/superioare de la shimano, puternica intocmai ca o mulineta de somn ce este), mitchell avorunner si okuma axeon/spector. din clasele de pret ceva mai jos, probabil ca okuma powerliner ar fi prima alegere iar bannax helicon, attak sau energo long cast undeva mai in spate, dupa okuma longbow 65. nici modelele cormoran nu ma incanta prea tare, mai ales prin prisma raportului calitate/pret, unde imbatabile raman mulinetele okuma
mulinetele baracuda sau orice niro / europa excluse din start.
nu cunosc trabucco, maver, k-karp
parerea mea
Fishing is life. The rest...just details