avand in vedere ca ma pricep si la gatit si folosesc destul de des acasa amidonul pt creme(nu de alta dar decat sa le cumpar la puga si sa fac bube mai bine sa fiu propriul meu Doctor,nu DOCTOR OT.....)ma gandeam daca nu cumva las putea folosii si la boiles in loc de proteina lactica si are si rolul de a lega al dracu de bine.
ar putea fii daunator?
amidon
Moderator: florentiniuga
amidon
are balta peste,da............e prea multa apa peste el
Re: amidon
nu sunt mare specialist dar... proteina lactica se foloseste in bile pentru a da valoare proteica,acesta fiind princpalul rol al ei, pe cand amidonul are o valoare proteica mica... deci nu se poate inlocui ...
Re: amidon
da stiu cum sta treaba cu valoarea proteica,eu am in mixul meu destula valoare proteica si nam nevoie de ceva in plus ca si valoare proteica.
cand framantam coca sunt momente cand nu are tocmai consistenta unei plasteline si pt asta o ajutam cu proteina lactica,la acest moment ma intreb daca sar putea inlocuii proteina lactica cu amidonul pt ca au acelasi rol de a lega foarte bine coca dar nu mai stiu daca ar fii benefic si pt pesti.
deci???????????
cine se incumeta?
cand framantam coca sunt momente cand nu are tocmai consistenta unei plasteline si pt asta o ajutam cu proteina lactica,la acest moment ma intreb daca sar putea inlocuii proteina lactica cu amidonul pt ca au acelasi rol de a lega foarte bine coca dar nu mai stiu daca ar fii benefic si pt pesti.
deci???????????
cine se incumeta?
are balta peste,da............e prea multa apa peste el
Re: amidon
eros scrie:da stiu cum sta treaba cu valoarea proteica,eu am in mixul meu destula valoare proteica si nam nevoie de ceva in plus ca si valoare proteica.
cand framantam coca sunt momente cand nu are tocmai consistenta unei plasteline si pt asta o ajutam cu proteina lactica,la acest moment ma intreb daca sar putea inlocuii proteina lactica cu amidonul pt ca au acelasi rol de a lega foarte bine coca dar nu mai stiu daca ar fii benefic si pt pesti.
deci???????????
cine se incumeta?
Even the humble spud or potato which is part of the tomato family has been known to catch a carp or 2 and still does today! In New Zealand and parts of Africa for instance, potato starch not wheat starch is used as an effective binder and bulking ingredient in carp baits instead of things like durum wheat based semolina, or maize meal for instance.
Making Easy Homemade Carp Boilies Using Powerful Bioactive Ingredients! by TIM RICHARDSON.
Re: amidon
Parerea mea ca daca nu faci bile tari nu are sens sa-l folosesti . La bilele solubile leaga bine dar in contact cu apa si dezleaga bine, din cite stiu eu amidonul are nevoie de fierbere ca sa se lege iar in contact cu apa se descompune in amiloza si aminopectina
- baracuda78
- utilizator
- Mesaje: 25
- Membru din: 07 Oct 2009, 10:36
Re: amidon
AMIDON DE PORUMB SAU DE CARTOFI SAU DE GRAU?EU AM PUS IN BILELE FIERTE SI FULGI DE CARTOFI SI DE FASOLE .