O zi pe cris
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: O zi pe cris
cu ce -ai momit mreana ?
kamasan tata , mai lasa si pe altii ca ne inbolnavesti ,frumoase capturi , la cit mai multe . :mrgreen:
- Lucian Nagy
- membru activ
FELICITARI !!!
- stefanflorin
- Veteran
Mini nu stiu cu ce o fi momit mreana insa sunt interesat sa aflu cu ce a momit scobarii caci sunt scobari si ce tactica a adoptat....detalii
PS: extraordinara captura!!!!!!!!!!!!!!!!
Work is for people who can't fish!
Intr-adevar, pestii din imagine sint scobari si morunasi (citiva...acolo...perintre scobarei :mrgreen: ). Unul din baietii cu care am fost (Cosmin Brola)...a pescuit la rubi cu cralusso...3 ore....zero barat. Eu am pescuit la feeder...primele 3 ore, cit a pescuit Varu la rubi, si am prins doar 4 buc.stefanflorin scrie:Mini nu stiu cu ce o fi momit mreana insa sunt interesat sa aflu cu ce a momit scobarii caci sunt scobari si ce tactica a adoptat....detalii
Dupa trei ore, ne-am apucat de...concurs.Atunci, cind a fost la mijloc si o miza, am inceput sa insistam.Asta a fost rezultatul.
Na da a fost una cit se poate de simpla...nada din comert: 1kg maros dever, 1 kg trabucco carassio, 4 kg terre de somme...si ceva aditiv de scortzisoara.
Au mincat la vierme si pinky.
La inceput au tras anemic, dar, pe parcurs au inceput sa concureze pt hrana, si trageau si cind cadea cosuletul in apa. Am avut o gramada de trasaturi false(probabil cum loveau in cosulet sau fir), si am scos de nenumarate ori solzi pe cirlig.
...cosmin.muntean ......
Eu am vazut primele doua poze si am crezut ca e mreana. Dar nu este......e un scobar adus de spate si de botstefanflorin scrie:Mini nu stiu cu ce o fi momit mreana insa sunt interesat sa aflu cu ce a momit scobarii caci sunt scobari si ce tactica a adoptat....detalii
frumoase capturi dar totusi cam mare genocidu nu de alta dar si din cauza pescarilor mai seaca baltile , raurile ....iau mai mult decat trebuie ...
cred ca a eliberat pestii ca nici macar nu sunt cine stie ce pesti de gatit
- florentiniuga
- Master Admin
Si cred ca s-a saturat Cosmin sa tot auda placa asta si sa explice de fiecare data ca elibereaza pestii. In curand nu va mai vrea nimeni sa puna poze, de teama de a nu fi acuzat ca retine pestii :oops: .
@kamasan
Pune tata ca motto "eu eliberez pestii" si nu o sa mai ai probleme
@kamasan
Pune tata ca motto "eu eliberez pestii" si nu o sa mai ai probleme
Sa pasezi pozele langa filmuletele cu braconieri.[Hai ca am glumit] Oricum ai mai mult decat trebuia. :twisted:
Bravo! Doamne ce dor imi este de o partida la scobar...Superb pescuit!
Sunt un scobarar inrait si trebuie sa recunosc faptul ca m-ai facut f.invidios.Te rog "lumineaza-ma":
1.La ce adancime i-ai gasit
2.In nada ai pus viermi
3.Cum arata montura(carlig nr.?,fir?)
Multumesc anticipat si felicitari din tot sufletul
2.In nada ai pus viermi
felecitari Kamasan si fire cat mai intinse!
toate cele bune!
toate cele bune!
1. I-am gasit pe fundul apei, am dat la feedertibi scrie:Sunt un scobarar inrait si trebuie sa recunosc faptul ca m-ai facut f.invidios.Te rog "lumineaza-ma":
2.In nada ai pus viermi
2.am pus, dar nu multi(cam o mina la 4-5 kg de nada uscata)
3.In curind voi posta un articol despre pescuitul la feeder...pina atunci: cirlig....kamasan evident b 910, nr 14, terminal de 1.5m, de 0.12mm
...cosmin.muntean ......