Rod pod
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Driscu Radu
- senior
Rod pod
Vand rod pod kkarp intrepid 4 posturi ,4 picioare3 swingere normale(fara mufa) si 6 suporti individuali 360 roni.Se vand impreuna.
- Ion Mironov
- Partener
Re: Rod pod
nando citeste si tu anuntul cu ochii in monitor nu pe langa...
ps:pretul este de 360 ron si se vand impreuna
ps:pretul este de 360 ron si se vand impreuna
- Driscu Radu
- senior
Mai adaug la anuntul de mai sus setul de avertizori cu 4+1 si 3 swingere cu iluminare.Doresc sa le vand impreuna cu rod podu si picheti impreuna(cine le ia sa aiba un set complet).Pachet intreg rodpod, picheti,swingere si avertizoare 850 lei.
Poti te rog sa pui niste poze cu roppodu, avertizori si swingerele? sau macar sa-mi dai niste denumiri mai concrete sa le gasesc pe net?
Mersi,
Ovidiu
Mersi,
Ovidiu
- Driscu Radu
- senior
Ovidiu avertizoarele sunt energo (model vechi )folosite 2 partide 48 ore, rod pod kkarpp intrepid este pe profishing afisat, swingere sunt carppro.
- Driscu Radu
- senior
Le dau separat rod podu cu picheti si swingerele normale la 360 lei si avertizori plus swingerele (si cu mufa), la 500 roni.
- Driscu Radu
- senior
Pachetul intreg (rod pod, swingere, avertizoare si picheti), la pretul de 800 lei, separat la 850 lei.
- dannutz_1971
- membru activ
Poti posta o poza ?Driscu Radu scrie:Pachetul intreg (rod pod, swingere, avertizoare si picheti), la pretul de 800 lei, separat la 850 lei.
un pescar modest !
- Driscu Radu
- senior
Danut la ce sa postez o poza sau mai precis ce te-ar interesa?Rod podul este pe site mentionat mai sus a fost utilizat pe ponton din lemn pe lates arata ca nou, idem avertizoarele si swingerele.
- dannutz_1971
- membru activ
Eu caut un Rod-pod.Sunt in dilema .Nu stiu de care,dar in tot cazul as dori unul cu 4 posturi.Driscu Radu scrie:Danut la ce sa postez o poza sau mai precis ce te-ar interesa?Rod podul este pe site mentionat mai sus a fost utilizat pe ponton din lemn pe lates arata ca nou, idem avertizoarele si swingerele.
un pescar modest !
- Driscu Radu
- senior
Danut iti spun cateva detalii despre el(este de 4 posturi,cu buzbari inegali 50 in fata 60 in spate, se ridica in fata pana la 65cm in spate pana la 45, greutate cam 3 kg, foarte stabil cu 4 lansete de 3,6m).Daca doresti mai multe detalii legate de pret etc.vorbim pe privat.
Invers...60 in fata si 50 in spate !Driscu Radu scrie:... buzbari inegali 50 in fata 60 in spate...
- Driscu Radu
- senior
George sincer sa fiu am incercat varianta asta dar nu incap 4 mulinete de capacitate mare, se ciocnesc intre ele, am inversat buzbarii si e ok asa.
Inteleg ! ...dar asezarea corecta a betelor e in evantai ,de-aia am zis invers !Driscu Radu scrie:George sincer sa fiu am incercat varianta asta dar nu incap 4 mulinete de capacitate mare, se ciocnesc intre ele, am inversat buzbarii si e ok asa.
Spor la vanzare !