Am cumparat o lanseta cu mufare pe spigot si cred ca nu se mufeaza cum trebue ,adica raman afara cam 2cm din cuiul de carbon.Va rog sa-mi spuneti daca e normals-au ar trebui sa intre pana la capat(nu am fortat foarte tare)
Am uitat sa precizez ca sunt incepator.Multumesc
intrebare lanseta
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: intrebare lanseta
Nu forta ! E normal sa ramana asa daca e mufare pe spigot ! Cu timpul zona de mufare se mai toceste si segmentele se vor mufa "mai aproape" unul de altul .golfix scrie:Am cumparat o lanseta cu mufare pe spigot si cred ca nu se mufeaza cum trebue ,adica raman afara cam 2cm din cuiul de carbon.Va rog sa-mi spuneti daca e normals-au ar trebui sa intre pana la capat(nu am fortat foarte tare)
Am uitat sa precizez ca sunt incepator.Multumesc
Multumesc mult de tot incepusem sa cred ca are o problema
- florin crapanu
- senior
Eu am lansete cu mufare pe spigot [maver genesis] si e absolut normal sa ramana acea distanta.NU FORTA !
Maver Genesis are mufare INVERSA ,nu pe spigot !florin crapanu scrie:Eu am lansete cu mufare pe spigot [maver genesis] si e absolut normal sa ramana acea distanta.NU FORTA !
- florin crapanu
- senior
Sorry GOR, Cormoranele sunt pe spigot-baiat atent ca antotdeauna-STIMA
nu e motiv de lngrijorare 2cm..eu personal prefer sa ramana 1cm..la mufarea pe spigot..1cm dupa ce le-ai mufat..am avut niste bete si eu cu acesta mufare..si ln timp de 1 an,mufarea a ramas la fel..distanta ma refer..asa am zis si eu ca ln timp,se mai toceste,si o sa intre mai mult..dar nu a fost asa..de aceea prefer sa fie max 1cm..