Lanseta Hakuyo Advance 3,90
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Pilbak Levente
- senior
Lanseta Hakuyo Advance 3,90
Salut!As dori ceva informatii despre aceste lansete daca le are careva cum se comporta in aruncare si drill si rezistenta in timp.Mentionez ca sunt cam incepator in pescuitul crapului si pana acum am avut doar telescopice si as lua acum aceste lansete deoarece au un pret acceptabil ca sunt in criza si numai atat pot sa investesc in lansete deocamdata
- Pilbak Levente
- senior
Re: Lanseta Hakuyo Advance 3,90
Nimeni nu a utilizat aceste lansete?Sunt mai bune decat Energoteam President dx-kevlar 3,90 din doua bucati?
nu sunt mai bune, parerea mea, nu am avut nici una nici alta, deci nu tin cu nici una dar hakuio banuiesc ca merge pt inceput, sunt lansete f bune, si au si un pret mic, max 150lei
eu am Hakuyo Advance 3,9 m acum(2 partide) - nu sunt fenomenale dar sunt ok,la pretul la care sunt....
kevlar am avut ,dar de 3,6 m
concluzie: ma impac mai bine cu Hakuyo(pot intra mai tare in ele)
am pe ele Okuma PL 865Incepator scrie:eu am Hakuyo Advance 3,9 m acum(2 partide) - nu sunt fenomenale dar sunt ok,la pretul la care sunt....
- Pilbak Levente
- senior
@incepator
Am vazut ca ai avut si Mtx uri ?Cum ti s-au parut fata de advance?
Am vazut ca ai avut si Mtx uri ?Cum ti s-au parut fata de advance?
mtx au fost de 3,6 m si au costat 170 ron iar advance au costat 110 ron(au si garantie0
nu pre sunt diferente ,doar la lungimea lanseului(okumele le-am mutat de pe mtx pe advance)
deci acum mai castig ceva zeci de m la lansare
nu pre sunt diferente ,doar la lungimea lanseului(okumele le-am mutat de pe mtx pe advance)
deci acum mai castig ceva zeci de m la lansare
zeci de metri ? dar ce faci marius ai trecut si la un regim de culturisti ? hai cativa metrii ...dar zeci de metrii inseamna cel putin de la 20 de m in sus
da,chiar 25 m
nu crezi? nu ai idee cit te ajuta un 30 cm in plus la lanseta.
- Pilbak Levente
- senior
Deci parerea voastra este sa vand cele doua lansete energoteam si sa iau din banii aia 3 hakuyo?sau mai bine raman la Energo si mai adun bani pentru inca una?
Treaba cu lungimea e relativa.Depinde ce lansete compari.Incearca sa arunci cu Tribal XT-A de 3lb si 3,60m.Ai sa vezi ca arunca cel putin la fel de tare ca un Fox Horizon de 3,90m si 3,5lb,care este considerata o lanseta entru distanta.Incepator scrie:da,chiar 25 m
@Pilbak Levente
Nu te poti intinde la niste Fox Warrior ES?...sau Force Master?
Eu nu te-as sfatui sa-ti iei Hakuyo...dar acum depinde si de buget.
Eu cred ca daca te bazezi doar pe forta si viteza in executarea aruncarii , un 3.60 e mai usor de manuit fiind ceva mai iute decat un 3.90 (din aceiasi gama) ! Lucrurile tind sa se schimbe cand intervine tehnica si stilul de aruncare !
- Pilbak Levente
- senior
Nu ma mai pot intinde la mai mult deoarece am primit cadou doua Energoteam si cred ca le tin alea si mai iau una in iarna sa am set complet!Pana atunci merg si telescopicele Ron thompson dialex care la pretul lor sunt bestial de rezistente