Doresc sa aud parerile dumneavoastra de felul de folosire a acestor doua ingrediente
daca se pot folosii impreuna ,cantitatea pe kg de mix si cind e bine sa le folosim
multumesc anticipat
FIRE TENSIONATE SI CIT MAI MULTE DULAPURI !!!!
n-butyric si uleiul de piper negru
Moderator: florentiniuga
- Mariuskarp
- utilizator
- Mesaje: 26
- Membru din: 17 Ian 2009, 21:12
- cristian505ro
- Veteran
- Mesaje: 1275
- Membru din: 22 Dec 2007, 15:00
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: n-butyric si uleiul de piper negru
[quote="Mariuskarp"]Doresc sa aud parerile dumneavoastra de felul de folosire a acestor doua ingrediente
daca se pot folosii impreuna ,cantitatea pe kg de mix si cind e bine sa le folosim
1.Acid n-butiric : Acesta este un aditiv de top! Utilizat in pescuitul de crap doar de catre pescarii care cauta performanta maxima! Se utilizeaza in masa de boilies, in pungile solubile impreuna cu nada umeda, pelete, boiliesuri, etc. O alta utilizare cu efect deosebit este aplicarea sa pe pop-up si momeala artificiala.
Eu il folosesc mai mult in anotimpul rece :toamna si primavara.
Nu il combin cu uleiul de piper negru.
2.Ulei de piper negru :Este nelipsit din orice reteta serioasa de boiliesuri. Este compatibil si se combina foarte bine chiar, cu aromele lichide care intra de asemenea in compozitia complexa a boiliesurilor.
Se pune destul de putin , dar eu merg in general la cota maxima recomandata.
daca se pot folosii impreuna ,cantitatea pe kg de mix si cind e bine sa le folosim
1.Acid n-butiric : Acesta este un aditiv de top! Utilizat in pescuitul de crap doar de catre pescarii care cauta performanta maxima! Se utilizeaza in masa de boilies, in pungile solubile impreuna cu nada umeda, pelete, boiliesuri, etc. O alta utilizare cu efect deosebit este aplicarea sa pe pop-up si momeala artificiala.
Eu il folosesc mai mult in anotimpul rece :toamna si primavara.
Nu il combin cu uleiul de piper negru.
2.Ulei de piper negru :Este nelipsit din orice reteta serioasa de boiliesuri. Este compatibil si se combina foarte bine chiar, cu aromele lichide care intra de asemenea in compozitia complexa a boiliesurilor.
Se pune destul de putin , dar eu merg in general la cota maxima recomandata.
Cristian Bebesel