Numai eu am aceasta problema oare ?!!
Moderator: Qnyx
Numai eu am aceasta problema oare ?!!
Nu stiu ce se intampla dar de cateva zile mai exact de vre-o 3 nu i-mi mai merge Crap Zone TV , imi tot arata ca incarca si am lasat asa si 2 ore si dejaba . Nu stiu ce se intampla
Daca la cineva se mai intampla asta va rog sa-mi spuneti si care stie sa imi spuna si ce sa fac ,
va multumesc si scuzati de deschiderea acestui topic dar nu mai stiu ce sa fac sa mearga
Daca la cineva se mai intampla asta va rog sa-mi spuneti si care stie sa imi spuna si ce sa fac ,
va multumesc si scuzati de deschiderea acestui topic dar nu mai stiu ce sa fac sa mearga
- pescarul200461
- membru activ
Re: Numai eu am aceasta problema oare ?!!
Nu si euamaceas problema cred ca s-a blocat
- yorasta
- membru activ
nici mie nu imi functioneaza
Pestele care lupta impotriva curentului….moare electrocutat.
florentiniuga scrie:S-a terminat concursul la ora 12 si am intrerupt transmisia. Nu am putut incepe dimineata de tot din cauza ploii care uda aparatura.
Momentan efectuam un upgrade la soft si nu functioneaza nimic pana marti. De joi, in functie de semnal, o sa incerc transmisia de la prima mansa a calificarilor pentru CM Franta, de la Darvari. Din pacate, daca nu am semnal 3G, nu o sa pot.
Ajutati-ma va rog ! Nu pot sa vad emisiunea on-line pentru ca merge sacadat. Trebuie sa instalez vreun program sa o vad cursiv ? Multumesc .
La mine se vede perfect , este probabil de la legatura de net a dumneavoastra.
TOTUL PENTRU CRAP
- florentiniuga
- Master Admin
Daca e vorba despre transmisia PV TV, are legatura cu latimea de banda pe care o aveti la net (viteza) si nu aveti ce face. Daca e vorba despre emisiune sau orice alta secventa video postata oriunde, exista posibilitatea sa scapati de sacadare. Dupa ce dati play, puneti imediat pauza si asteptati pana se incarca toata secventa (bara subtire de sub imagine). Dupa aceea dati din nou play si va merge cursiv. ATENTIE! Nu apasati pe stop pentru ca o va lua cu incarcarea de la inceput. Daca si asa vedeti sacadat, ganditi-va la un up-grade hardware (placa video, ram, procesor, etc.).ciptes scrie:Ajutati-ma va rog ! Nu pot sa vad emisiunea on-line pentru ca merge sacadat. Trebuie sa instalez vreun program sa o vad cursiv ? Multumesc .
- Butaru Gabriel
- Veteran
De cateva zile cand dau clic sa intru la info sau pe forum apare altceva.Este de la dv sau hecarisme
Multumesc ! Ma duc peste ei la net !
Pai si-acum cum ai postat ? ...ce m-am mai luptat si eu cu pagina aia !Multa Bafta scrie:De cateva zile cand dau clic sa intru la info sau pe forum apare altceva.Este de la dv sau hecarisme
- Butaru Gabriel
- Veteran
Salut nene gor pai acum merge o ora doua si dupa aia pauza,cand intru la site ma directioneaza in alta parte,am sa fac o poza cu prima ocazie sa vedeti ,si fie vorba intre noi cred ca stiti despre ce este vorba.gor965 scrie:Pai si-acum cum ai postat ? ...ce m-am mai luptat si eu cu pagina aia !Multa Bafta scrie:De cateva zile cand dau clic sa intru la info sau pe forum apare altceva.Este de la dv sau hecarisme
Pai cam aceasi problema o am si eu,adica nu pot vedea cursiv PV.TV de pe pagina infopescar ma refer la "cursiv" sa poti intelege ceva pt ca se intrerupe f mult.Acum,nu stiu eu povestea ca nu ai destula viteza la internet, si ai scapat.Atunci spuneti-ne ce viteza minima e necesara pt a vede PV.TV normal,sau descarcarea vreunui accelerator video online fiabil si corespunzator.Multumiri anticipate.
- florentiniuga
- Master Admin
Streamul video este de 706 kbps. Daca aveti minim viteza asta (reala) de download, atunci teoretic trebuie sa mearga cursiv. Totusi, cateodata (foarte rar) se poate intampla sa mearga sacadat indiferent de latimea de banda pe care o aveti. In acel caz sunt cateva mii de utilizatori on-line simultan si imi dijmuiesc la maxim capacitatea mea de up-load de pe ambele servere.Octaviann scrie:Pai cam aceasi problema o am si eu,adica nu pot vedea cursiv PV.TV de pe pagina infopescar ma refer la "cursiv" sa poti intelege ceva pt ca se intrerupe f mult.Acum,nu stiu eu povestea ca nu ai destula viteza la internet, si ai scapat.Atunci spuneti-ne ce viteza minima e necesara pt a vede PV.TV normal,sau descarcarea vreunui accelerator video online fiabil si corespunzator.Multumiri anticipate.