bile la aburi - cate minute ?
Moderator: florentiniuga
- Mariuskarp
- utilizator
bile la aburi - cate minute ?
Am facut niste bile (cu oua ) si le-am fiert la aburi . Oala este foarte mare asa ca eu sint sigur ca din punct de vedere technic nu a fost nimic gresit ci doar timpul de fierbere imi da de gindit .Am facut bile de 18 mm si le-am lasat 3 minute problema este ca s-au comportat la fel ca si cele solubile adica au inceput sa se topeasca , dizolve !
Re: bile la aburi - cate minute ?
eu bilele de 18 mm le las 10 min la abur ,si nu uita ca oala respectiva sa fie acoperita.
la 5 minute de cand le-am pus la abur le mai agit in sita sa le poate lua aburul pe toate partile,si vreau sa spun ca de fiecare data mi-au reusit.
fir intins
la 5 minute de cand le-am pus la abur le mai agit in sita sa le poate lua aburul pe toate partile,si vreau sa spun ca de fiecare data mi-au reusit.
fir intins
CS GREEN LAKE
- bebechelemen
- utilizator
Salut tuturor,
Care este motivul sa crape dupa fierbere.Probabil dupa anumite ore .Am observat doar a doua zi.
Multumesc.
Care este motivul sa crape dupa fierbere.Probabil dupa anumite ore .Am observat doar a doua zi.
Multumesc.
@Bebebebechelemen scrie:Salut tuturor,
Multumesc.
ori nu a fost mixul bun ori le-ai tinut prea mult la aburi.
- george-alexandru
- Veteran
de obicei asta se intampla la mixurile artizanale care au in componenta ingrediente care absorb mult lichid la fierbere si isi maresc volumulbebechelemen scrie:Salut tuturor,
Care este motivul sa crape dupa fierbere.Probabil dupa anumite ore .Am observat doar a doua zi
Multumesc.
- george-alexandru
- Veteran
Mariuskarp scrie:Am facut niste bile (cu oua ) si le-am fiert la aburi . Oala este foarte mare asa ca eu sint sigur ca din punct de vedere technic nu a fost nimic gresit ci doar timpul de fierbere imi da de gindit .Am facut bile de 18 mm si le-am lasat 3 minute problema este ca s-au comportat la fel ca si cele solubile adica au inceput sa se topeasca , dizolve !
cu acesta problema ma confrunt si eu si se pare ca acesta problema se datoreaza din cauza mixurilor care au in componenta multe ingriediente solubile.
- bebechelemen
- utilizator
Multumesc pt. raspuns.
Asa este, mixul este artizanal.(fara sa fac reclama, sint de firma)
Le-am fiert in apa, nu in vapori.
Cunoasteti o solutie de remediere sau mai bine zis de prevenire.
Multumesc mult.
Asa este, mixul este artizanal.(fara sa fac reclama, sint de firma)
Le-am fiert in apa, nu in vapori.
Cunoasteti o solutie de remediere sau mai bine zis de prevenire.
Multumesc mult.
denissa
- george-alexandru
- Veteran
incearca sa faci coca mai moale pt a satura acele componente
- bebechelemen
- utilizator
Mii de multumiri.
Cu stima,
Bebe Chelemen