fir pentru riguri!
Moderator: florentiniuga
fir pentru riguri!
buna ziua...bine v-am gasit!as vrea sa imi recomandati niste fire mai bune pentru riguri cu camasa si sa imi spuneti daca sufix kameleon este bun..va multumesc
- stefanflorin
- Veteran
Re: fir pentru riguri!
Sufix steath skin are cea mai dura camasa, dar, Kriston sint cei mai tari, dar la pret dublu
- krapcarasu
- utilizator
fox coretex a folosit cineva? e moale sau dura camasa?
poate sa imi spuna si mie cineva un fir cu camasa bun si nu foarte scump in acealsi timp ?
este ecva de la sufix 20 m cu 30 lei . Este si fir mai ieftin deact aceasta ? sau alea mai ieftine sunt de o calitate mai proasta ?
este ecva de la sufix 20 m cu 30 lei . Este si fir mai ieftin deact aceasta ? sau alea mai ieftine sunt de o calitate mai proasta ?
Scuze de post dublu dara m gresit ecva in celalalt.
Este ceva fir cu camasa de la sufix nu stiu de care cu 30 lei
este fir mai ieftin decat acesta ? sau alea mai ieftine au o calitate mai proasta ?
Este ceva fir cu camasa de la sufix nu stiu de care cu 30 lei
este fir mai ieftin decat acesta ? sau alea mai ieftine au o calitate mai proasta ?
- Madalin Dirla
- Veteran
Super Mantis Golg de la Kryston .............fece toti banii !!!
hmmm... cam mult 47 lei pe 20 m de fir ....vreau ceva pana in 30 lei maxim
- krapcarasu
- utilizator
am dat 28, dar nu stiu inca cum e
- Madalin Dirla
- Veteran
In unele cazuri calitatea poate face diferenta si inca ceva '' suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine"maryus scrie:hmmm... cam mult 47 lei pe 20 m de fir ....vreau ceva pana in 30 lei maxim
- stefanflorin
- Veteran
pai prologic e firma decenta asa ca nu vad de ce nu ar fi bun
PS: fibrele astea sunt produse in cateva fabrici insa vandute sub nenumarate nume
PS: fibrele astea sunt produse in cateva fabrici insa vandute sub nenumarate nume
Work is for people who can't fish!
Cati cm de camasa sa dau jos de pe fir ?
- stefanflorin
- Veteran
Pai e greu de zis, asta ti-o dicteaza antrenamentul, depinde de lungimea firului de par, marimea carligului, momeala, in orice caz intre carlig si partea acoperita sa ramana cam 1-2cm fara camasa ca sa se intoarca carligul repede in gura pestelui. Il poti folosi si fara sa dai camasa jos si obtii un stiff-rig.
Work is for people who can't fish!
Aha am prin ideea ... am facut acum 2 zile nijte riguri avand in vedere ca nu le am in mana foarte bine inka.
Dar desii nu le prea am in mana am prins bn si la ele ...numai ca pana acuma erau cu fir textil normal nu cu camasa
Dar desii nu le prea am in mana am prins bn si la ele ...numai ca pana acuma erau cu fir textil normal nu cu camasa
eu folosesc sufix confusion 25 lb si ma declar multumit de el calitate-pret in jur de 30-33 ron
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!