SALUT TOTI PESCARII DIN MOLDOVA SI NU NUMAI
@ livs, @ cris_ti76
1. pe forum toti suntem pescari--------------------------formalitati=========0========
2. locuiesc in brasov de 30 ani si sunt MANDRU CA_S MOLDOVEAN,... m-a nascut mama la VASLUI si de acolo am cei 7 ani de acasa, .. cine se ia in discutie cu mine de "FANE BABANU" si mai ales de faptul a fost "facut sfînt în calenadrul Crestin Ortodox) a cam belit "CARASU" .....una peste alta vrednic BARBAT (FANE)
3. Sa trecem la ale noastre....Crasnita, Barladul, fostele balti: de la podul CFR de la Crasna, balta (fosta) din padure de Bulboaca, fostul cot de barlad dupa regularizarea de prin 78-80 NU IMI SUNT/AU FOST STRAINE.... am luat pe schinare la greu de la mama cand veneam acasa seara (sa nu credeti ca au fost laude) .. Din pacate cam multe "foste"
4. vin in judetul VS in concediu si in zilele de sarbatoare merg la pescuit (dupa "discutiile" de rigoare cu familia, trei sferturi din bagajele din masina pe traseul BV_VS_BV sunt sculele de pescuit
intreb si eu pe cei cu mai multa experienta pe barajul de la Manjesti:
1. este CRAP in balta?
2. cum se comporta paznicii (a se citi patronul ), cu plătitorii ___ SAU CA ORICE privat, sa nu zicem "privată" DIN ACESATA ZONA (vaslui) care se respecta, MERG PE URMATOAREA IDEIE " LASÎ OI SÎ PLATEASCÎ " ...."CÎ ŞTIM NOI ŞI FAŞIM " ....."IOTI ŞI SCULE ARI" .... BANI SCRIE PI EL .......nu ca as avea...
cred ca deja mi-am facut multi "prieteni" printre paznici si "privatizati" in domeiu si nu pot decat sa-i rog pe breslasi sa-mi raspunda pe "pm" sau mail .... multumesc anticipat ... cred ca mai sunt urmasi de-ai lui ŞTEFAN CEL MARE prin vaslui sau cunoscatori ai baltilor din zona