salut de anceput

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
oneata cristian
utilizator
utilizator

salut de anceput

Mesaj de oneata cristian » 18 Mai 2009, 11:33

**== **== salut ma numesc oneata cristian si am si eu o rugaminte la dumneavoastra domnilor pescari ma poate ajuta si pe mine cineva cu o reteta complecta de boilesuri stiu ca aceste retete nu se dau dar poate gasesc si eu un pescra mai milos care ami poate oferi aceaste reteta am urmarit toate emisiunile domnului florentin amcitit cam tot ce se gaseste pe net si am si facut compozile care mi le recomandat acesti oameni am pescuit de mai multe ori cu el dar nu am avut nici o bucurie din parte lor cred ca erau gresite sau incomplete eu de regula pescuiesc pe ganeasa , balotesti fieniii(balta cu pontoane)sau afumatii dar nu am avut nici o satisfactie si totusi erau pescari care prindeau la aceste boilesuri si prindeau bine am antrebat ce retete folosesc dar nu mia oferit apsolut nimic [-x [-x [-x deci este cumva top secret aceste retete cineva mi zisc ca pot sa merg la magazinu senzor sa cumpar aceste mix si an galeata o sa gasesc o reteta este adevarat @-) @-) va multumesc si va rog sa ma scuzati daca vam plictisit cu aceasta antrebare stiu ca sant multi ca mine dar toti trebuie sa anvatam de la cei mai buni pescari ok fire antinse si vreme placuta :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? :-?? poate prind si eu ceva???????? :)) :)) :))

ciptes
senior
senior

Re: salut de anceput

Mesaj de ciptes » 21 Mai 2009, 15:59

Ai ceva retete aici pe forum la RETETE BOILLES . Am incercat si eu si dau rezultate daca spui ca altii au prins inseamna ca au momit si au stat ceva zile dupa crap . Nu ajunge numai sa arunci bilele in apa si sa astepti, mai e si locul unde dai si altele. SI oricum sper ca nu ai facut 1kg de bile si ai nadit cu jumate si jumate le-ai pastrat pentru carlig ca asa nu prea ai sanse. Multi spun sa cumperi mixuri gata facute ( si eu cred la fel) pentru ca daca nu le nimeresti ai mai aruncat o tura de bani pe care ii puteai folosi la altceva. Asta este parerea mea . Fir intins ! :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”