Ma intreb daca este cineva interesat de amanuntele unor partide de pescuit "in acvarii", caci asa numesc eu lacurile de crap de aici, din Olanda. Ceea ce vad la infopescartv ma umple de euforie pescareasca si abia astept sa-mi inmoi firele in baltile de acolo.gor965 scrie:Bine ai venit printre noi !
Daca vrei ,poti da amanunte despre partidele pe care le faci intr-un subforum special , aici !
Ca sa intelegeti mai bine despre ce vorbesc, iata povestea unei partide de pescuit la crap... de 2 ore!!!
Mers pe balta la ora 15,00, aruncat 2 lansete la bile tuna spicy de 20mm, cu 1/2 pop-up in coada. Primul crap a intrat dupa 15 minute si l-am scos in mai putin de un minut. Cantarea 8,2 kg si buza de jos nu prea o mai avea...cred ca mai fusese prins de cateva zeci de ori. De aceea cred ca a venit la mal ca o paleasca de platica cum prindeam odinioara (prin anii '80) pe la Valea Argovei sau Sarulesti. Al doilea crap a cantarit 6,5 kg si l-am prins la ora 16,50...era chior de-un ochi...Mai vreti amanunte d-astea?