ce ace sa folosesc la crap
Moderator: florentiniuga
- stoica razvan
- membru activ
ce ace sa folosesc la crap
am avut o partida de pescuit la crap pe ilfoveni 5 unde am ratat peste 10 crapi ,am pescuit cu ace C8nr.6.ce ace sa mai folosesc ca nu mai ratez
Re: ce ace sa folosesc la crap
Vezi cateva sugestii in ACEST topic !
Si fi atent la ce am postat eu , k1 nr 2 eu pescuiesc frecvent in lacul respectiv
Iti vind un pont de care lumea nu prea tine cont:
Asigura-te intotdeauna inainte sa trimiti montura in apa ca ai cirligul ascutit, stii se pune vf. pe unghie si acesta nu trebuie sa alunece. Chiar si unui cirlig nou i se poate toci sau strimba vf. din prima aruncare, se agata intr-o piatra si pa, data viitore nu mai agata nici buza...
Asigura-te intotdeauna inainte sa trimiti montura in apa ca ai cirligul ascutit, stii se pune vf. pe unghie si acesta nu trebuie sa alunece. Chiar si unui cirlig nou i se poate toci sau strimba vf. din prima aruncare, se agata intr-o piatra si pa, data viitore nu mai agata nici buza...
Salut Razvane !!
Vreau sa merg si eu la barajele de la bratesti - ilfoveni, te rog spune-mi in care recomanzi ?acum un an am fost in 2 si am prins bine.
Vizavi de rateuri trebuie sa dai mai multe informatii , cum a scris si Remi e important sa ai ace ascutite , eu mai adaug o buna mecanica monturii si ....perseverentza.
Te salut si astept vesti
Vreau sa merg si eu la barajele de la bratesti - ilfoveni, te rog spune-mi in care recomanzi ?acum un an am fost in 2 si am prins bine.
Vizavi de rateuri trebuie sa dai mai multe informatii , cum a scris si Remi e important sa ai ace ascutite , eu mai adaug o buna mecanica monturii si ....perseverentza.
Te salut si astept vesti
Am fost pe ilfoveni 5 din 6 trasaturi nici un peste ratat..... ace FOX ARMA nr 6 ...... ma scuzatiii ca am dat numele ....
- stoica razvan
- membru activ
si in bratesti si in ilfoveni 5 se umbla la apa ,mie imi place mai mult in bratesti3 ca nu sta paznici la spatele tau. in 5 mai se par chiar nesimtiti 150 ron 5kg si risti sa ia agati cu lanseta cand arunci
folosesc C8-uri de doi ani, si de obicei daca pune botu vede si malul... am atasat poza cu montura cum le folosesc eustoica razvan scrie:am avut o partida de pescuit la crap pe ilfoveni 5 unde am ratat peste 10 crapi ,am pescuit cu ace C8nr.6.ce ace sa mai folosesc ca nu mai ratez
oare d-ul MARCEL patronul din 5 ilfoveni,stie cum se poarta paznicii cu noi cei care 'cotizam' ?
Don Giovanny ,oare care este legatura intre postul dvs. si topicul de fata ? Astept un raspuns ...ca sunt tare curios !giovanny scrie:oare d-ul MARCEL patronul din 5 ilfoveni,stie cum se poarta paznicii cu noi cei care 'cotizam' ?
Eu folosesc dinastea si sant intradevar bune http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=125 costa la magazinul lor din Bucuresti 6 lei plicu ( 10 bucati )
incearca Gamakatsu pop-up MB1...eu dau cu ele de multi ani..si nu prea am avut rateuri cu ele..stiu ca sant special concepute pt. momeala flotanta,dar eu dau cu ele si cu porumb si bile pe substrat..merg foarte bine..au si tija un pic mai lunga,ceea ce mie imi comvine.si cred ca lucreaza mai bine,decat un widegap de la corda spre exemplu..contra acului.spinul,este foarte mic de asemenea,deci patrunde mai bine buza pestelui..conteaza mult si mecanica monturii,dar incearca si acele astea,si vezi..eu folosesc nr.6..chiar si la crap mare..o sa vezi ca nr 6 la acele astea e totusi maricel,nu e un ac mic..fir in drill
Si eu folosesc Hayabusa, dar modelul K-1, sunt super carlige la un pret decent.Razvan_6 scrie: Eu folosesc dinastea si sant intradevar bune http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=125 costa la magazinul lor din Bucuresti 6 lei plicu ( 10 bucati )
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=124
crap.ro