Balta Crusov(jud.Olt)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Balta Crusov(jud.Olt)
Daca are cineva unele informatii despre aceasta balta(din ce stiu ,se afla in zona Caracal-Corabia). Tarife,regim de pescuit (zi -noapte) etc.Multumesc, pentru eventualele informatii!
Re: Balta Crusov(jud.Olt)
Balta se afla la 20 de kilometri de Caracal in satul Crusov,are o suprafata de cateva zeci de hectare, tariful este de 30 lei/zi, cantitate nelimitata peste retinut, poti sa pescuiesti si noaptea fara probleme....
Am fost anul acesta de 3 ori, prinzand numai caras, din pacate nici 1 crap... spre deosebire de anul trecut, cand fiind apa scazuta s-a prins mult mai bine.
E o balta foarte linistita, este concesionata de cativa ani---- din pacate din cate am auzit de la localnici s-a" pescuit "anul acesta si cu curent chiar de catre paznicii baltii !!!???
Apropo care sa fie explicatia pentru care nu a mancat delok pe fund ci numai la undita? Pescuiesc in aceasta balta de multi ani fiind in apropierea mea la 15 kilometri, dar asa ceva nu am intalnit niciodata...... sa nu vad o trasatura la lansete toata ziua
Am fost anul acesta de 3 ori, prinzand numai caras, din pacate nici 1 crap... spre deosebire de anul trecut, cand fiind apa scazuta s-a prins mult mai bine.
E o balta foarte linistita, este concesionata de cativa ani---- din pacate din cate am auzit de la localnici s-a" pescuit "anul acesta si cu curent chiar de catre paznicii baltii !!!???
Apropo care sa fie explicatia pentru care nu a mancat delok pe fund ci numai la undita? Pescuiesc in aceasta balta de multi ani fiind in apropierea mea la 15 kilometri, dar asa ceva nu am intalnit niciodata...... sa nu vad o trasatura la lansete toata ziua
Re: Balta Crusov(jud.Olt)
Omisesem sa-ti zic: balta nu a fost populata niciodata de cand a fost concesionata---- stiu asta de la paznici