Mix benzar crap pt.luna mai
Moderator: florentiniuga
Mix benzar crap pt.luna mai
As dori parerile d-voastra legat de mix-urile benzar pt.aceasta perioada ,care ar fi recomandat la crap ? Ce rezultate ati avut cu ele si in ce amestecuri ?
Multumesc.
Multumesc.
- Ion Mironov
- Partener
Re: Mix benzar crap pt.luna mai
benzar miere ,benzar capsuni si benzar baza crap cu adaugarile de rigoare
- yorasta
- membru activ
asta citeam acum despre benzar mix cu betaina articolul se numea "cocaina pentru crap" nada benzar pe baza de betaina cred ca merge in orice oricand , sper sa nu ma insel
Pestele care lupta impotriva curentului….moare electrocutat.
ce ziceti cam cata beteina are o nada de 3 kg la 13 sau 14 ron
- toader nicolae
- Veteran
odsec scrie:ce ziceti cam cata beteina are o nada de 3 kg la 13 sau 14 ron
Posibil sa fie suficienta betaina.Daca o cumpara en-gros probabil ca nu are acelasi pret cu cea din magazine.Daca tu nu prinzi cu nada lui,nu mai cumperi,nu cumperi..............faliment
Am vazut ca majoritatea pescarilor folosesc aceasta nada cu succes.
- sky_sergiu
- membru activ
eu am avut saptamana aceasta ceva succes cu benzar chiar si pe o balta populata doar cu crap de dunare este o nada foarte buna din concluziile pe care le-am putut trage intr`un an de knd o folosesc
Salutare.
Pina acuma nu demult nu am folosit nadele Benzar eram fan Maros Mix de care eram foarte multumit ,am luat totusi o punga la 3kg de Benzar Miere si sincer am mirosit punga, nu am simtit nimic ,dar cind am desfacut-o sincer am ramas fara cuvinte ... un miros de miere de picai jos ,dupa ce o prepari rami cu mirosul impregnat in piele ,mai mai iti vine sa-ti maninci minile ...
Pofta buna
Pina acuma nu demult nu am folosit nadele Benzar eram fan Maros Mix de care eram foarte multumit ,am luat totusi o punga la 3kg de Benzar Miere si sincer am mirosit punga, nu am simtit nimic ,dar cind am desfacut-o sincer am ramas fara cuvinte ... un miros de miere de picai jos ,dupa ce o prepari rami cu mirosul impregnat in piele ,mai mai iti vine sa-ti maninci minile ...
Pofta buna
Fir intins!
- Yo_gabriel
- membru activ
...si cam care ar fi adaugarile de rigoare la o baza din nada benzar?? nu de alta dar eu sunt incepator
- Yo_gabriel
- membru activ
eu foloseam nada benzar de scoica adaugand doar strot sau canepa si am avut destul succes ....pescuind pe o balta fara exemplare mari de crap capturile obisnuite find de 700g-2 kg
ce ingrediente ar marii eficacitatea nadei???
ce ingrediente ar marii eficacitatea nadei???
Salutare.
Incearca ceva amestec de seminte,preparate(porumb,griu,ovaz ...etc)..
Respecte.
Incearca ceva amestec de seminte,preparate(porumb,griu,ovaz ...etc)..
Respecte.
Fir intins!
Yo_gabriel scrie:...si cam care ar fi adaugarile de rigoare la o baza din nada benzar?? nu de alta dar eu sunt incepator
Salut.Cateva
Eu folosesc aceasta nada cu foarte mare incredere. Raportul calitate pret excelent. Da rezultate foarte bune la pescuit ciortan. Pentru prepararea mixului pentru naditor poti folosi urmatoarele.
Mix Benzar ( Betaina )
canepa incoltita
1 cutie porumb dulce pentru consumul uman
50g robin red
Parte lichida pentru aproximativ pentru 1-2kg de mix
150ml lapte de porumb
150ml apa din balta
50ml aditiv Benzar cu ce aroma doresti( eu folosesc o aroma diferita de cea a mixului)
P.S.este un mix excelent atunci cand ai incredere in el.
- Costel Jambu
- senior
Sal.Totusi eu sunt tare nedumerit de unde iau canepa si laptele de porumb.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- Ion Mironov
- Partener
de la magazinele de profil(pescuit)daca ziceai din ce zona esti iti spun si mai detaliat....
- iulian petre
- Veteran
asa cum am garantat pentru aceasta nada ca este buna in urma cu 2 ani cand am inceput sa o folosesc ,asa pot garanta si acum ca nu mai este ce a fost si in sezonul 2010 nu o sa mai folosesc aceasta nada.
ps. din pacate odata cu cererea cat mai mare pe piata au facut rabat si la calitate.
ps. din pacate odata cu cererea cat mai mare pe piata au facut rabat si la calitate.