Cine este de prin ARDEAL
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- ladau_alex
- membru activ
Cine este de prin ARDEAL
Deci eu sunt din jud. ARAD si as vrea sa merg pe o balta la un pescuit k-lumea la crap si caras mare si as vrea niste sfaturi daca se poate . Pretul nu conteaza daca se prinde peste bine. Si as vrea sa merg vreo 2-3 zile
Multumesc anticipat!!!
Multumesc anticipat!!!
Re: Cine este de prin ARDEAL
Si vrei ca balta sa fie in ardeal?
- toader nicolae
- Veteran
ladau_alex scrie:Deci eu sunt din jud. ARAD si as vrea sa merg pe o balta la un pescuit k-lumea la crap si caras mare si as vrea niste sfaturi daca se poate . Pretul nu conteaza daca se prinde peste bine. Si as vrea sa merg vreo 2-3 zile
Multumesc anticipat!!!
simplu UNGARIA.................................NOROCOSILOR
- ladau_alex
- membru activ
da balta sa fie pe aci prin zona daca se poate
La livada este la Oradea peste mare taxa pe o zi 50 ron ,3zile -100ron,6zile-150ron
- ladau_alex
- membru activ
si ce se prinde ?
...se prinde bine... ...dar poti sa iei 3kg de peste! asa ca pt tine nu SE MERITA SA VII..CAM GREU O SA MERGI TU CU 4 CRAPI DE PE LIVADA...de fapt nici nu se prinde nimic!
ps.mai bine mergi pe balta unde ai prins crapii
ps.mai bine mergi pe balta unde ai prins crapii
- alex_mures
- membru activ
asa e...
Tizule,nu merita sa bati drumul pana la Livada,nu prinzi 4 crapceni pt. a le fotografia acasa in bucatarie.
Daca mergi sa prinzi si sa il duci acasa mai bine lasa-te pagubas...(vorba lui OXY) ramai la balta de unde ai putut sa iei amariti aia de ciortanei....sincer nu ti-a ajuns unu,musai a fost sa le iei acasa pe toti 4?
Tizule,nu merita sa bati drumul pana la Livada,nu prinzi 4 crapceni pt. a le fotografia acasa in bucatarie.
Daca mergi sa prinzi si sa il duci acasa mai bine lasa-te pagubas...(vorba lui OXY) ramai la balta de unde ai putut sa iei amariti aia de ciortanei....sincer nu ti-a ajuns unu,musai a fost sa le iei acasa pe toti 4?
- ladau_alex
- membru activ
repet i-am bagat in balta mea si mai bn o sa o duca la mn in balta decat de unde i-am prins
nu inteleg unii care-s cu vorba, numa sai apara intelepciunea prin scris alex di m mures ce nu-ti place la alex arad de a prins niste ciortanei ?? omul a platit si a luat crapii acasa ...mare scrofala..
- alex_mures
- membru activ
attila
intelept e Mahomed nu eu...
pt. alex din arad am recomandat lacul de unde a prins cei 4 crapi,la Livada care este lac C&R nu are ce cauta atat,sincer si mie imi place crapul la nebunie sa il mananc...dar cel din Metro ,cine ma cunoaste poate sa confirme
a tobbit megirom majd privatban neked
intelept e Mahomed nu eu...
pt. alex din arad am recomandat lacul de unde a prins cei 4 crapi,la Livada care este lac C&R nu are ce cauta atat,sincer si mie imi place crapul la nebunie sa il mananc...dar cel din Metro ,cine ma cunoaste poate sa confirme
a tobbit megirom majd privatban neked
- ladau_alex
- membru activ
si mie imi place sa fac C & R dar eu o fac in alt mod eu eliberez pestii la mine in balta cei mari si cei mici pe care ii prind ii arunc inapoi in balta din care i-am prins