Rugamintea mea este de a-mi comunica cateva relatii despre Hobaia, deoarece trebuie sa ma hotarasc daca merg la un concurs de durata medie in luna mai.Mentionez ca nu cunosc balta.Multumiri anticipat!!!!
P.S.Sunt receptiv la sfaturi (nada?distanta?monturi?carlige?.....chiar o strategie completa!!!!!)
Despre Hobaia, intrebare(i)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Despre Hobaia, intrebare(i)
Despre hobaia numai de bine....
Are ffmult ten. Am fost chiar de pasti si am stat 48ore. Am prins peste 200kg. este o balta cu potential. Am inteles ca este propusa pentru organizarea C.M.
Ca si strategie pot sa-ti recomand spartura de porumb...inadeste cu bulgari. Nu este obligatoriu sa dai departe si folosesre porumb cu pop.
Zi-mi si mie de balta la care ai atasat filmulete...arata ff interesant.
Are ffmult ten. Am fost chiar de pasti si am stat 48ore. Am prins peste 200kg. este o balta cu potential. Am inteles ca este propusa pentru organizarea C.M.
Ca si strategie pot sa-ti recomand spartura de porumb...inadeste cu bulgari. Nu este obligatoriu sa dai departe si folosesre porumb cu pop.
Zi-mi si mie de balta la care ai atasat filmulete...arata ff interesant.
- Cornel Rosioru
- maestru emerit
Daca pescuiesti si nadesti cu porumb iei ten, la boiliesuri solubile intra crap comun.
Cine a pescuit pe solubile a luat numai comun.
S-a pescuit la distante medii dar si in 20-30m.
La concurs se pot schimba datele problemei.
Nimeni nu stie cum se va comporta balta din simplul motiv ca e primul concurs in luna mai pe Hobaia.
De asemeni in lunile martie si aprilie s-a pescuit pt. prima data.
Pina anul acesta pe Hobaia la jumatatea luni iunie era CC iar apoi selectii, dupa care se pescuia f. putin ocazional.
Din aceste motive Hobaia sigur va oferi surprize.
Cine a pescuit pe solubile a luat numai comun.
S-a pescuit la distante medii dar si in 20-30m.
La concurs se pot schimba datele problemei.
Nimeni nu stie cum se va comporta balta din simplul motiv ca e primul concurs in luna mai pe Hobaia.
De asemeni in lunile martie si aprilie s-a pescuit pt. prima data.
Pina anul acesta pe Hobaia la jumatatea luni iunie era CC iar apoi selectii, dupa care se pescuia f. putin ocazional.
Din aceste motive Hobaia sigur va oferi surprize.
Dl. Cornel are dreptate, numai ca in perioda aceasta tenul mananca atat de bine ca am reusit sa prind si la solubile, doar noaptea, crapul a luat-o undeva departe de patul de nada si ff aproape de mal(max 10m), atentie e nevoie de multa liniste...
La sfarsitul saptamanii o sa ies din nou...Balta este frumoasa...cu mult peste...
La sfarsitul saptamanii o sa ies din nou...Balta este frumoasa...cu mult peste...
Va multumesc,chiar credeam ca nu o sa-mi raspunda nimeni.Interesant la acest concurs este faptul ca se puncteaza pentru premiu,atentie!,cei mai mari cinci pesti!!!,nu ca as emite pretentii(vine acolo o echipa care a fost vicecampioana mondiala)dar trebuie sa ma hotarasc la ce dau ,deocamdata inclin spre Crap,deoarece la cteno este mai greu sa faci o selectie,in sensul dimensiunii,greutatii,cel putin eu nu stiu sa o fac.Despre balta de care m-ati intrebat puteti da o cautare -Horgesti Bacau-si o sa gasiti tot ce va intereseaza.
http://www.youtube.com/watch?v=f0N7ddNuzB0
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Salut,
Care este taxa pe Hobaia pt 24 de ore?
Si care este regimul, poti sa inti cand vrei sau exista o ora fixa ?
Multumesc
Multumesc
- Madalin Dirla
- Veteran
Taxa este 150 lei / 12 h si poti retine 5 kg nu mai mare de 3 kg (ten si caras).jonnyb scrie:Salut,
Multumesc
Taxa este 150 lei/ 24 h in sistem c&r.(numai cu recomandare)
fir intins!!