PERMISE 2014
PERMISE 2014
La Timisoara ,Asociatia Pescarilor Banatul,a inceput eliberarea permiselor de pescuit.Cotizatia este de 45 ron plus 30 ron taxa anpa.Viza PG SE FACE GRATUIT DE CATRE ASOCIATIE
Re: PERMISE 2014
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
pe link-ul asta vad ca permisul pe un an costa 20 lei !! ???....ceva nu e in regula
- aurelianbv
- junior
buna ziua
o intrebare va rog la Brasov unde se fac permisele?au ramas tot la ITC? MULTUMESC
o intrebare va rog la Brasov unde se fac permisele?au ramas tot la ITC? MULTUMESC
nu mai este demult acolo , s-a desfiintat ..nu mai este decat la Sibiu !!
- aurelianbv
- junior
Mersi
Si noi tre sa merem pana la Sibiu pt un amarat de permis?
Si noi tre sa merem pana la Sibiu pt un amarat de permis?
- florentiniuga
- Master Admin
Parerea mea sincera este sa nu va grabiti. S-ar putea ca foarte curand ANPA sa nu mai elibereze permisele ci acestea sa fie distribuite prin FRPS. Si-asa e anormala situatia de acum, cand banii de permise ajung la autoritatea pentru activitati nucleare, fara sa produca niciun efect benefic pentru fondul piscicol si pescari sau macar pentru acvacultura. De fapt, daca va uitati pe site-ul ANPA, va puteti da imediat seama care este legatura lor cu pescuitul de agrement. Zero!
nici nu stim ce sa mai credem . oare mai pescuim si noi ? linistiti ?
ce ar trebui sa fac eu acum ca am platit deja catre ANPA banii pt anul 2014 ?
sincer cred ca e cu bataie destul de lunga asta cu taxa catre FRPS , si cred ca anul acesta tot ANPA va fi baza . Din cate vad pe mai multe forumuri si site-uri ,in acest moment FRPS trebuie sa demonstreze ca sunt apti pt bucata care le-a fost data - organizarea de competitii , adunarea de cluburi cu pescari , relatii internationale .
am discutat cu un politist de frontiera -zona giurgiu , si mi-a comunicat ca este nevoie de CEL PUTIN 6 LUNI pana se pune la punct acest aspect -respectiv taxa la FRPS (daca s-ar accepta de mai marii din minister) ,comunicarea catre organele de control ,etc,etc,etc .
FIRE INTINSE
ce ar trebui sa fac eu acum ca am platit deja catre ANPA banii pt anul 2014 ?
sincer cred ca e cu bataie destul de lunga asta cu taxa catre FRPS , si cred ca anul acesta tot ANPA va fi baza . Din cate vad pe mai multe forumuri si site-uri ,in acest moment FRPS trebuie sa demonstreze ca sunt apti pt bucata care le-a fost data - organizarea de competitii , adunarea de cluburi cu pescari , relatii internationale .
am discutat cu un politist de frontiera -zona giurgiu , si mi-a comunicat ca este nevoie de CEL PUTIN 6 LUNI pana se pune la punct acest aspect -respectiv taxa la FRPS (daca s-ar accepta de mai marii din minister) ,comunicarea catre organele de control ,etc,etc,etc .
FIRE INTINSE
- nagy victor
- Veteran
Ar fi bine sa se rezolve odata si problema asta cu permisele ANPA !
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
taxa PG este pe locatie ? sau este valabila pe toata tara ?doru scrie:La Timisoara ,Asociatia Pescarilor Banatul,a inceput eliberarea permiselor de pescuit.Cotizatia este de 45 ron plus 30 ron taxa anpa.Viza PG SE FACE GRATUIT DE CATRE ASOCIATIE
- florentiniuga
- Master Admin
Viza se ia pe zone. Trebuie sa te interesezi de unde se ia pentru fiecare zona unde vrei sa te duci.
Si pana la urma unde platesc permisu....?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- florentiniuga
- Master Admin
Deocamdata la ANPA. Ce am scris mai sus e doar o prezumtie, care daca se va adeveri, nu cred totusi ca se va materializa peste noapte.
Sa vedem unde vom mai pescui anul acesta in Constanta, ca permisele le platim, nu ?
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Eu mi-am platit deja la ANPA. Maine voi trimite si mail la Giurgiu si Calarasi(am auzit ca trimit pg si pe mail). Cat despre cine va elibera in viitor permisele sau vizele,putin imi pasa. Sincer va spun,chiar nu ma intereseaza. Am sa caut acum pe site-ul federatiei asteia sa vedem ce spune ca face sau a facut pentru pescuitul de agrement. Dar si sa promita marea cu sarea,tot nu as avea incredere si tot mi-as dori sa ramana taxa anuala la ANPA. In primul rand mi-e usor de ajuns,apoi nu cred ca federatia asta(de a carei existenta legala unii pescari pe alte forumuri se indoiesc) ar mentine sau ar micsora taxa de 30 de lei. Si atunci...de ce i-ar trebui chelului tichie de margaritar? Ori la anpa ori la federatie,tot in apele alea fara peste voi pescui. Cat despre pescuitul de competitie,nu-i de mine.