Senzori Prologic Senzora WTSV
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Senzori Prologic Senzora WTSV
Pentru cei interesati pot trimite pe mail un filmulet cu senzorii.
I love carp!
- lithium1774
- utilizator
SALUT! oferta mea e de 500 ron si platesc eu transportul.SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI!
La multi ani! Scuze pentru intarziere. Setul nou este in jur de 800 lei, iar asta este impecabil. Pot accepta 530 lei si il trimit cu Posta Romana.
I love carp!
- lithium1774
- utilizator
salut! un an nou fericit si e bun pretul ,poti sa-l trimiti! astept raspunsul tau.
- lithium1774
- utilizator
scuze! trebuie sa renunt la oferta facuta , a intervenit ceva . bafta la vinzare mai departe, poate alta data.
Am cerut 550lei neg. pe set si am vazut ca s-a vandut un set la fel, doar ca senzorul rosu nu mai avea stratul de cauciuc, cu 600 lei. Setul pe care il am este impecabil. Pretul revine la 630 neg. Nu pot sa-i dau pe un pret de nimic pentru ca nu au fost folositi decat in aprox. 20 de partide de 12 ore. La cum arata si cum functioneaza ar merita mai multi bani.
DECI PRETUL ESTE 630 NEGOCIABIL FOARTE PUTIN.
DECI PRETUL ESTE 630 NEGOCIABIL FOARTE PUTIN.
I love carp!