Vand pachet complet pentru pescuitul la crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand pachet complet pentru pescuitul la crap
1-Sky pod
2-4 Lansete Fox AQUOS 3,9M 3,5Lbs
3- 4 avertizori fox m2
4- 4 Super Baitrunner Aero 10000 XTE-A
5- Un set ilumitet eurowidere fox
6- scaun senzor tronic
7- minciog - FOX Warior Landing Net 50
8- Barcuta cu 2 cuve , merge 500 m duce 2 kg
Se vinde numai tot pachetul ,sculele au fos folosite numai in sezon sunt ingrijite pret 2000 euro
Telefon : 0740242294
2-4 Lansete Fox AQUOS 3,9M 3,5Lbs
3- 4 avertizori fox m2
4- 4 Super Baitrunner Aero 10000 XTE-A
5- Un set ilumitet eurowidere fox
6- scaun senzor tronic
7- minciog - FOX Warior Landing Net 50
8- Barcuta cu 2 cuve , merge 500 m duce 2 kg
Se vinde numai tot pachetul ,sculele au fos folosite numai in sezon sunt ingrijite pret 2000 euro
Telefon : 0740242294
Re: Vand pachet complet pentru pescuitul la crap
Daca le-ai da separat le-ai vinde mai repede si banuiesc ca iesi mai mult de 2000 euro,sau mai putin dar le dai .
CS GREEN LAKE
Salut Ogaru !
Nu vreau sa abuzez cu sfaturile insa stii cum e cu socoteala de acasa si aia din targ , nu se leaga , am patit-o si eu . E greu sa gasesti pe cineva sa aiba nevoie chiar de toate sculele ; ptr cine le-ar lua , cu siguranta ca mai are pe acasa niste avertizori , frun minciog sau un scaun .
Pe mine personal ma intereseaza Aquos-urile , toate 4 , daca vrei da-mi mesaj cu pretul sau sms la 0730888817 .
Spor la vanzare si numai bine !
Cristi
Bucuresti
Nu vreau sa abuzez cu sfaturile insa stii cum e cu socoteala de acasa si aia din targ , nu se leaga , am patit-o si eu . E greu sa gasesti pe cineva sa aiba nevoie chiar de toate sculele ; ptr cine le-ar lua , cu siguranta ca mai are pe acasa niste avertizori , frun minciog sau un scaun .
Pe mine personal ma intereseaza Aquos-urile , toate 4 , daca vrei da-mi mesaj cu pretul sau sms la 0730888817 .
Spor la vanzare si numai bine !
Cristi
Bucuresti
salut ogaru
si pe mine m-ar interesa barcuta de momit ca in rest am de toate, cam aceeasi calitate ca si ale tale
daca te gandesti sa o dai separat m-ar interesa niste date despre ea si bineinteles un pret.
poti sa i-mi raspunzi si pe branga_ioan@yahoo.com. sunt, pretind si apreciez seriozitatea.
cu stioma Ioan Branga
si pe mine m-ar interesa barcuta de momit ca in rest am de toate, cam aceeasi calitate ca si ale tale
daca te gandesti sa o dai separat m-ar interesa niste date despre ea si bineinteles un pret.
poti sa i-mi raspunzi si pe branga_ioan@yahoo.com. sunt, pretind si apreciez seriozitatea.
cu stioma Ioan Branga
Daca le vinzi pe bucati da-mi te rog si mie un pret la sky pod. Multumesc !
- mircea_3gsm
- utilizator
avertizorii nu-i dati separat?
Chiar crezi ca e cineva dispus sa-ti dea 2000 E pe tot echipamentul Sa intelegem ca vinzi un fel de ready made carp gear, dar cine prefera si are nevoie oare de toate componentele acestuia. Pe mine de ex. m-ar interesa o mulineta pt. spod, ( alea da mulinete ), in rest nu-mi place si nici nu am nevoie de altceva. Asteptam preturile cu amanuntul
Cum arata Super Baitrunner Aero 10000 XTE-A?
Nu e acelasi lucru cu cele ce se gasesc la noi prin magazine sau ma insel?
Vreau o poza cu ele ca numele mulinetelor pare sa fie foarte promitzator.
Nu e acelasi lucru cu cele ce se gasesc la noi prin magazine sau ma insel?
Vreau o poza cu ele ca numele mulinetelor pare sa fie foarte promitzator.
nu se vinde nimic separat numai barcuta de momit ,si va rog ce-i interesati sa ma sunati ca nu prea stau pe net, nu descompletez setu ca fara mulinete sau bete cu mai merg mai pescuit
Pe mine mar fi interesat minciogul si scaunul .Eu zic sa faci un pret pentru fiecare si sunt sigur ca le vei vinde pe toate. Cum vrei tu? ,nu cred ,dar bafta la vanzare.
daca te hotarasti sa le dai pe bucati , ma intereseaza un pret pt :
5- Un set ilumitet eurowidere fox ( iluminated euroswingere fox ...sper sa nu ma insel )
5- Un set ilumitet eurowidere fox ( iluminated euroswingere fox ...sper sa nu ma insel )
-------------------------------
InsaneCarpTeam
InsaneCarpTeam
- jila pitis
- senior
un pret pentru Super Baitrunner Aero 10000 XTE-A?
Salutam !
Si eu sunt interesat de Lansetele Fox Aquos , toate 4 evident . Astept un pret pe privat ptr ele .
Multumesc si spor la vanzare !
Si eu sunt interesat de Lansetele Fox Aquos , toate 4 evident . Astept un pret pe privat ptr ele .
Multumesc si spor la vanzare !