Buna seara!
Vin si eu cu o mica intrebare.
Ce ati alege intre: Mulineta Okuma Distance Carp Max.4 60 si Mulineta Shimano Navi 8000 XSB ?
Amandoua au baitrunnerul pe tambur...insa okuma are 7 rulmenti fata de shimano care are doar 1+1.
In raspuns, am rugamintea sa precizati si cateva diferente intre ele. Aici ma refer la rularea firului, rezistenta in timp, fiabilitate, calitatea pieselor etc.
Multumesc anticipat:D
Shimano vs Okuma
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: Shimano vs Okuma
Mark Hutchinson spunea despre Shimano Navi 8000 citez: "aceasta mulineta este o masinarie de aruncat"...punct.
Despre asezatul firului nu ai de ce sa iti faci griji, o face foarte bine, nu prea are plastic in interior ceea ce ii confera o durata de viata lunga...mulineta este OK din punctul meu de vedere.
ps: am avut aceasta mulineta.
Despre asezatul firului nu ai de ce sa iti faci griji, o face foarte bine, nu prea are plastic in interior ceea ce ii confera o durata de viata lunga...mulineta este OK din punctul meu de vedere.
ps: am avut aceasta mulineta.
Te pot intreba de ce ai renuntat la ea ?
- Alexandru Mihai
- Veteran
Pentru ca de fel cam schimb sculele la 1 an...acum am Shimano CI4 XSA...alt motiv nu exista.Siddbaws scrie:Te pot intreba de ce ai renuntat la ea ?
Recomand Navi 8000.
- onu_eckou3
- Veteran
salut am avut eu si okuma si acum am shimano biomaster care e ca navi doar ca are rulmenti in plus. recomand shimano. nu o sa ti para rau
Exista mulinete si exista Shimano , povestile cu 8-10 rulmenti , sint doar marketing ,majoritatea mulinetelor foarte bune de la Shimano vin cu 4-5 rulmenti , nu pot sa zic nimic de Okuma ,fiindca nu am folosit ,dar nu cred sa fie in aceeasi clasa cu Shimano .