Vand pat pescuit
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand pat pescuit
Vand pat X Confort Bedchair folosit o singura partida.Pret negociabil sau schimb cu lansete de crap.Astept oferte din partea voastra.
- donalexandro
- utilizator
Re: Vand pat pescuit
un pret estimativ ?
Sincer nu m-am gandit,fa-mi o oferta.
- liviu_angelo
- membru activ
ofer 100lei,ce zici?
130 sa fie mai bine
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
- jirosmarius
- Veteran
un pret te rog....sunt interesat...ne intelegem la transport...daca faci un pret bun platesc eu transp....
ofer 2 lansete Carp Expert boilie 3.60 , 3 lbs ,3 tronsoane folosite maxim 10 partide .
[quote="xeno13"]130 sa fie mai bine[/quote]
ce gluma buna,esti tare ,incearca sa nu mai te bagi in seama daca nu esti interesat.
ce gluma buna,esti tare ,incearca sa nu mai te bagi in seama daca nu esti interesat.
[quote="nicuag"]ofer 2 lansete Carp Expert boilie 3.60 , 3 lbs ,3 tronsoane folosite maxim 10 partide .[/quote]
este deja rezervat pt cineva daca nu il dau te contactez.
este deja rezervat pt cineva daca nu il dau te contactez.
chiar ma intereseaza , dar daca nu ai cerut nimic am dat si eu mai mult decat prima oferta pe care ai avut-o, se putea lasa un nr de telefon...dar daca nu esti interesat...!!!silurius scrie:xeno13 scrie:130 sa fie mai bine
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
- donalexandro
- utilizator
ofer 250 ron , esti interesat ?
Vandut,se poate inchide topicul.Multumesc de gazduire.