cu stima si respect

fire antinse va doresc
pai eu stiu cat e suma si ance cont dar parerea mea ca ar trbuii sa stie si doamnele de acolokrammar scrie:Chiar nu este de datoria acelei femei să ştie cât să încaseze pentru permisul de pescuit. La trezorerie te duci si spui suma care vrei să o plăteşti, contul în care să depună banii şi ce reprezintă acei bani pe care tu vrei să-i depui în contul respectiv.
Asa-i "la stat" ! Sunt angajati unii care nu stiu nici pe ce lume traiesc ! Eu insa nu inteleg cum si cine o sa-ti dea permisul ala daca-l platesti la trezorerie de unde primesti doar o chitanta si se stie ca anpa distribuie permisele prin intermediul asociatiilor !S-ar putea sa ramai tot anul doar cu o chitanta "la mana" si nu-mi pot imagina cum vei fi "tratat la controale" mai ales dupa "proiectul asta nou " !Sunt insa altii care au platit la unele asociatii si nu au primit permisul emis de anpa.Ape "tulburi " ,frate !kamon scrie:pai eu stiu cat e suma si ance cont dar parerea mea ca ar trbuii sa stie si doamnele de acolokrammar scrie:Chiar nu este de datoria acelei femei să ştie cât să încaseze pentru permisul de pescuit. La trezorerie te duci si spui suma care vrei să o plăteşti, contul în care să depună banii şi ce reprezintă acei bani pe care tu vrei să-i depui în contul respectiv.ce se antampla
pai faza e ca anul trecut am avut pemis la asociatie iar anul acesta dansii mau trimis la trezorerie spunindumi ca eu nu mai elibereaza permise deci apele sunt chiar tulburi !! nu stiu ce sa mai credtavimai scrie:Asa-i "la stat" ! Sunt angajati unii care nu stiu nici pe ce lume traiesc ! Eu insa nu inteleg cum si cine o sa-ti dea permisul ala daca-l platesti la trezorerie de unde primesti doar o chitanta si se stie ca anpa distribuie permisele prin intermediul asociatiilor !S-ar putea sa ramai tot anul doar cu o chitanta "la mana" si nu-mi pot imagina cum vei fi "tratat la controale" mai ales dupa "proiectul asta nou " !Sunt insa altii care au platit la unele asociatii si nu au primit permisul emis de anpa.Ape "tulburi " ,frate !kamon scrie:pai eu stiu cat e suma si ance cont dar parerea mea ca ar trbuii sa stie si doamnele de acolokrammar scrie:Chiar nu este de datoria acelei femei să ştie cât să încaseze pentru permisul de pescuit. La trezorerie te duci si spui suma care vrei să o plăteşti, contul în care să depună banii şi ce reprezintă acei bani pe care tu vrei să-i depui în contul respectiv.ce se antampla
krammar scrie:În sfârşit o asociatie condusă de oameni cinstiti.
Ce ai achitat tu la asociatie este cotizatia anuala de membru (ai un carnet de membru ptr. treaba asta ,unde-ti pun aia viza anuala) si eventual taxa ptr. permisul de pescuit (ar trebuii sa-ti dea un cartonas imprimat cum prevede legea ) , permis pe care unele asociatii se angajaza sa-l plateasca si sa-l furnizeze ulterior (asa au facut anul trecut...au luat banii , au promis si eu unul n-am vazut apoi nici un permis ). Deci...ti-au dat pe langa carnetul de membru si-un permis de pescuit , de banii aia ?cucuianmarius scrie:In Prahova taxa este de 80 Ron si am achitat-o direct la asociatie.
De ce ar trebui platita la Trezorerie??????![]()
![]()
nagy victor scrie:Noi pescarii de buna credinta suferim din cauza confuziei create de A.N.P.A. . Trebuia sa fie o legatura intre aceasta asociatie si asociatiile si cluburile de pescari care cunosc situatia nr. membri , cind platesti cotizatia achiti si taxa permis A.N.P.A., URMIND SA FIE VIRATI IN CONTUL LOR . Cred ca ar fi mai simplu , cel putin noua pescarilor !![]()