maver pareri pentru toata lumea
Moderatori: gor965, florentiniuga
maver pareri pentru toata lumea
Cum vi se par feederele de la maver dati si voi cateva pareri multumesc
Re: maver pareri pentru toata lumea
chiar nici o parere
sa te sun sa imi spui
Salut in general maver au feedere bune acum depinde ce model te intereseaza si la ce vrei sa il folosesti
spune si tu modelul exact care te intereseaza si o sa primesti mai multe pareri
numai bine!
daca te pot ajuta cu mai mult cu mare placere !
spune si tu modelul exact care te intereseaza si o sa primesti mai multe pareri
numai bine!
daca te pot ajuta cu mai mult cu mare placere !
da am un Genesis Xtreme Match 3.90 acutiune pana la 130 de grame un genisis black ice de 3,60 actiune pana 90 grame e din 2 buc. si un maver powerlite de 3 metri actiune pana la 90 grame din 2 buc vreau si eu niste pareri multumesc
Cred ca din moment ce le ai ar trebui sa sti ce pot acele lansete ,da sunt lansete foarte ok cea mai sus dintre ele e powelite-ul care e o lanseta extraordinara dar care are probleme la inele...ai intalnit si tu problema asta si ai reinelat batul?sau nu ai aceasta problema?cat despre extreme si black ice sunt si ele lansete foarte bune raport calitate/pret!!
sa le folosesti sanatos !
numai bine!
Razvy!
sa le folosesti sanatos !
numai bine!
Razvy!
multumesc frumos pentru sfat dar la powerlite nu am avut pana acum probleme nu este din romania luata adica nici una nu este dibn romania este direc de la firma maver din anglia de la larford eu le-am luat dar nu ma-am interesat de ele dar mersii pentru sfat
cine mai are maver
La. Nimeni nu place maver NASA (((((
din cati vizitatori au fost putin au comentat de maver deci chiar nu foloseste nimeni asa ceva
se pare cam 80% din pescari folosesc scule eftine eu zic sa luati ceva mai scump dar de calitate
asta a fost un topic deschis ca sa aflam ca tu ti-ai luat bete din Anglia...
multumim de informatii....tine-ne la curent cu ce mai achizitionezi de peste hotare.....
multumim de informatii....tine-ne la curent cu ce mai achizitionezi de peste hotare.....
nu colegule sunt incepator si am vrut sa cer parerea despre aceste bete nu neaparat sa zic de unde le-am luat dar fiecare interpreteaza cum vrea
cu afirmatia asta ti-ai dat cu firma in cap .......aronx scrie:se pare cam 80% din pescari folosesc scule eftine eu zic sa luati ceva mai scump dar de calitate
cand eu mi-am luat prima rubesiana Maver cred ca tu nici nu stiai ce este aia......probabil nici acum nu stii...
dar este ok...omul cat traieste invata
si nu mai fa afirmatii gratuite despre altii....vorbeste despre tine , upss...... probabil nu ai ce !!!!
( topic incheiat ptr mine ......)