A folosit cineva porumb fiermentat?

gramada organizata

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Broscutza
utilizator
utilizator
Mesaje: 37
Membru din: 06 Feb 2010, 22:26

A folosit cineva porumb fiermentat?

Mesaj de Broscutza » 08 Apr 2013, 22:50

A folosit cineva porumb fiermentat...daca da spuneti'mi va rog frumos daca a'ti avut rezultate si cum il preparati inainte:d,si cam cat timp se lasa la fiermentat!! Va multumesc frumos >:D<

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Veteran
Mesaje: 1163
Membru din: 02 Apr 2012, 02:46
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: A folosit cineva porumb fiermentat?

Mesaj de osc1or » 08 Apr 2013, 22:56

eu am folosit
l-am fiert 2 ore, si apoi l-am lasat la fermentat 3 saptamani alaturi de grau, mei, in, naut, anason, lapte de porumb, csl, tanita la ochi si apoi apa pana am acoperit totul + 2-3 cm
totul a fost pastrat intr-un recipient cu capac pe care l-am agitat odata la 3-4 zile

am avut rezultate foarte bune cu acest mix pe Magura 9
Critic echilibrat

Avatar utilizator
Broscutza
utilizator
utilizator
Mesaje: 37
Membru din: 06 Feb 2010, 22:26

Re: A folosit cineva porumb fiermentat?

Mesaj de Broscutza » 08 Apr 2013, 23:01

Daca il fierb zilele astea si il las pana la inceputul lui Mai ii ok:d? Se poate folosii din mai sau ii prea rece inca apa?

Avatar utilizator
razvy
senior
senior
Mesaje: 262
Membru din: 18 Dec 2009, 18:17

Re: A folosit cineva porumb fiermentat?

Mesaj de razvy » 08 Apr 2013, 23:10

Cu cat il ti mai mult cu atat mai bine,doar ca acum nu e atat de cald afara incat sa fermenteze porumbul,eu de ex am folosit porumb fermentat de vreo 1o luni si am avut rezultate deosebite cu el la ten in special!

Avatar utilizator
Broscutza
utilizator
utilizator
Mesaje: 37
Membru din: 06 Feb 2010, 22:26

Re: A folosit cineva porumb fiermentat?

Mesaj de Broscutza » 09 Apr 2013, 20:05

Multumesc frumos>:D< pt detalii!!

Avatar utilizator
dragan claudiu
Veteran
Veteran
Mesaje: 662
Membru din: 02 Apr 2008, 16:58
Localitate: brasov
Contact:

Re: A folosit cineva porumb fiermentat?

Mesaj de dragan claudiu » 08 Mai 2013, 18:22

ca sa fermenteze mai repede pui zahar si un iaurt...la 10kg boabe pun 4kg zahar si un iaurt.il lasi la fermentat circa 15-17 zile.pe balta amesteca boabele cu ttx pentru bulgari si momitor...fire-n tinse **==

Scrie răspuns

Înapoi la “Mixurile”