Buna ziua, am stat nitel si m-am gandit si pana la urma m-am hotarat sa imi cumpat mtx ceva mai low price (buget nu prea mare)
Dar sunt intro dilema HAKUYO MTX 6 sau HAKUYO CARP MTX8
Acum sa va dau si caracteristicile:
MTX8
- LUNGIME : 3,60 cm .
- GREUTATE : 450 g .
- TRONSOANE : 2 .
- ACTIUNE : semirapida , 3,5 lbs .
- MATERIAL : carbon .
- INELE : SIC , plecare 50 mm, varf 12 mm .
- L.TRANSPORT : 185 cm .
- HUSA : material textil .
MTX6
- LUNGIME : 3,60 cm .
- GREUTATE : 370 g .
- TRONSOANE : 2 .
- ACTIUNE : semirapida , 3,5 lbs .
- MATERIAL : carbon .
- INELE : SIC , plecare 50 mm, varf 12 mm .
- L.TRANSPORT : 200 cm .
- HUSA : material textil .
Diferenta pa care o vad eu este cea la pret(mtx6-140 lei) si (mtx8-170 lei), l.transport si greutate
Acum astept parerile dumneavoastra
FIR INTINS!!!
HAKUYO CARP MTX8 Vs HAKUYO MTX 6
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: HAKUYO CARP MTX8 Vs HAKUYO MTX 6
Chear nimeni????
- Desideiu Bogdan
- Veteran
MTX8 este mai rigid si MTX6 este putin mai moale. De aici si diferenta de pret. Betele mai rigide te ajuta mai mult in aruncare...atingi distante mai mari.
Buna ziua!Desi ultimul raspuns este de foarte mult imp aceeasi intrebare o am si eu.Stie cineva greutate optima de incarcare pentru fiecare dintre ele,mentionez ca eu pescuiesc 95% din timp cu momitor si nu vreau sa stau cu grija la fiecare gram care intra pe momitor.Vreau ca in timp sa-mi fac baterie de 5 MTX si una sa o folosesc pentru catapulta si rezerva in acelasi timp.
Bugetul este foarte restrans si daca nu sunt diferente decat de finisaje as prefera sa-mi cumpar alte accesorii din diferenta de pret dintre ele.Daca se poate si o parere a domnului Dan Mitranescu ar fi si mai bine. Va multumesc!
Bugetul este foarte restrans si daca nu sunt diferente decat de finisaje as prefera sa-mi cumpar alte accesorii din diferenta de pret dintre ele.Daca se poate si o parere a domnului Dan Mitranescu ar fi si mai bine. Va multumesc!
Eu nu pescuiesc, ii fac doar baie ramei
- dragan claudiu
- Veteran
La MTX8-3,90-4lb-se incarca bine cu 120gr.............bitonc scrie:Buna ziua!Desi ultimul raspuns este de foarte mult imp aceeasi intrebare o am si eu.Stie cineva greutate optima de incarcare pentru fiecare dintre ele,mentionez ca eu pescuiesc 95% din timp cu momitor si nu vreau sa stau cu grija la fiecare gram care intra pe momitor.Vreau ca in timp sa-mi fac baterie de 5 MTX si una sa o folosesc pentru catapulta si rezerva in acelasi timp.
- Allen Besnovich
- Veteran
Salut! Detin MTX 6 si se incarca foarte bine la 95-100 de grame. Sunt foarte multumit de aceasta lanseta. Am mers pe acelasi principiu ca tine in ceea ce priveste lansetele de buget si sincer nu regret alegerea facuta. Nu am incercat MTX 8 dar avand in vedere ca majoritatea considera ca e mai rigida eu consider ca ar fi prea de tot. Si mtx6 e destul de rigida, mai rigida deja e prea mult.