PERMISE PESCUIT 2013 Dunare si Delta Dunarii
- Butaru Gabriel
- Veteran
PERMISE PESCUIT 2013 Dunare si Delta Dunarii
Permise pescuit Dunare ce include viza PG Fetesti, Oltenita, Calarasi si Giurgiu + carnet ANPA .
La cerere viza PG Teleorman, Delta Dunarii(ARBD), Tulcea .
Acte necesare : copie buletin pentru fiecare viza PG solicitata, copie dupa carnetul ANPA 2012 pentru cine detine + o fotografie pentru cine doreste permis nou .
Reduceri pensionari .
Telefon : 0727 301 501
Acte necesare : copie buletin pentru fiecare viza PG solicitata, copie dupa carnetul ANPA 2012 pentru cine detine + o fotografie pentru cine doreste permis nou .
Reduceri pensionari .
Re: PERMISE PESCUIT 2013 Dunare si Delta Dunarii
SAL !!! Se pescuieste pe 2013 cu permisu de pe 2012 ??? Era vorba ca se tiparesc timbre care se lipesc pe spatele cardului, ori se tiparesc alte permise pentru 2013 ??? Pana la urma cum s-a hotarat??? RESPECT !!!
- Butaru Gabriel
- Veteran
A disparut postarea de ieri, nenea moderatorii ce sa intamplat
Nu a fost nimic cu intentie ci doar a aparut o defectiune tehnica la server ! Din pacate ultimul back-up restaurat nu are toate postarile facute ieri !Butaru Gabriel scrie:A disparut postarea de ieri, nenea moderatorii ce sa intamplat
- Butaru Gabriel
- Veteran
Taxa ANPA 2013 se plateste la trezoreria fiecarui sector de care apartinetiButaru Gabriel scrie:Permise pescuit Dunare ce include viza PG Fetesti, Oltenita, Calarasi si Giurgiu + carnet ANPA .
Acte necesare : chitanta cu plata taxei ANPA 2013, copie buletin pentru fiecare viza PG solicitata, copie dupa carnetul ANPA 2012 pentru cine detine + o fotografie pentru cine doreste permis nou .
Reduceri pensionari .
P.S.
Multam George ( gor965 )
ANPA-ul nu mai este in subordinea ministerul agriculturi si e posibul sa schimbam permisul din nou, de aceia se intarzie cu timbrul. Cei care vor sa-si faca permis nou nu au cum, momentan. Se poate pescui cu permisul vechi si chitanta pe 2013 pana la noi legi. Posibil sa intre in subordinea ministerului paduri.cai99 scrie:SAL !!! Se pescuieste pe 2013 cu permisu de pe 2012 ??? Era vorba ca se tiparesc timbre care se lipesc pe spatele cardului, ori se tiparesc alte permise pentru 2013 ??? Pana la urma cum s-a hotarat??? RESPECT !!!
Si cat e taxa pentru ANPA pe 2013. Tot 30 de lei?
Si aveti idee daca s-a publicat cand incepe prohibitia?
Multumesc!
Si aveti idee daca s-a publicat cand incepe prohibitia?
Multumesc!
Tot 30 lei este taxa, iar prohibitia incepe pe 8 aprilie - 6 iunie
8 aprilie - 22 mai in zona de frontiera
Problema este ca nu are cine sa semneze sa poata fi publicata in monitorul oficial.
8 aprilie - 22 mai in zona de frontiera
Problema este ca nu are cine sa semneze sa poata fi publicata in monitorul oficial.
Salut am permis eliberat in 2012 si sunt inscrisin cadrul ajvps Giurgiu cum pot si ce pasi trebuie sa urmez petru am procura permis pentru Delta Dunarii. ms anticipat ptr intelegere .....Vali
Salut!iosvas scrie:Salut am permis eliberat in 2012 si sunt inscrisin cadrul ajvps Giurgiu cum pot si ce pasi trebuie sa urmez petru am procura permis pentru Delta Dunarii. ms anticipat ptr intelegere .....Vali
Permisul ANPA nu este valabil in Delta.
Pentru Delta te duci pe faleza in Tulcea,
te costa 30 lei pe an
5 lei pe zi de persoana sau 100 lei pe an intrarea in biosfera deltei
pentru masina sau barca 5 lei pe zi sau 100 lei pe an.
PG este gratuit.
Fir intins.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Acum ne ocupam doar de vanatoare, permisele de pescuit dupa cum se stie ne ocupam de ele pana la 1 aprilie . Au venit si ultimele permise care au fost aduse pana pe data de 22 martie . Pe aceasta cale rog pe cei care aveti permisele aduse la mine sa veniti sa le luati !
Buna ziua domnule Butaru,
Am si eu o intrebare: in acest moment, se mai vizeaza permisele din 2012 (cu acel timbru autocolant) la sediile ANPA sau sunt suficiente cele doua "dovezi'' - permisul din 2012 si chitanta? Eu sunt din fetesti si vreu sa stiu daca trebuie sa fac o calatorie pana la Calarasi pentru viza ( la noi nu exista un sediu).
Am si eu o intrebare: in acest moment, se mai vizeaza permisele din 2012 (cu acel timbru autocolant) la sediile ANPA sau sunt suficiente cele doua "dovezi'' - permisul din 2012 si chitanta? Eu sunt din fetesti si vreu sa stiu daca trebuie sa fac o calatorie pana la Calarasi pentru viza ( la noi nu exista un sediu).
- Butaru Gabriel
- Veteran
Da se vizeaza, pentru cei care nu detin carnete ANPA se emit cele noi pe anul acestazippo47 scrie:Buna ziua domnule Butaru,
- Butaru Gabriel
- Veteran
Dupa cum se vede nu scrie in Araba NU NE MAI OCUPAM DE PERMISELE DE PESCUITButaru Gabriel scrie:Acum ne ocupam doar de vanatoare, permisele de pescuit dupa cum se stie ne ocupam de ele pana la 1 aprilie . Au venit si ultimele permise care au fost aduse pana pe data de 22 martie . Pe aceasta cale rog pe cei care aveti permisele aduse la mine sa veniti sa le luati !
Pretul permiselor de pescuit cu tot cu carnetele ANPA a fost de 40 lei. Va rog nu mai sunati