lansete pentru Dunare
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
lansete pentru Dunare
vind 8 lansete pentru pescuit pe Dunare.
Lansetele sunt WIN BLADE 3m lungime, sunt din doua bucati, putere de aruncare 50-150g, dar duc mai mult, eu am folosit plumbi de 180g, au actiune semirapida, 6inele sic , primul inel 40mm iar cel din virf de 14mm, distanta de la mandrina la primul inel este 80cm. Lansetele au fost cumparate anul trecut in septembrie pentru o partida de doua saptamani pe Dunare. Le vand pentru ca anul asta ma sare "schema" la Dunare, din cauza serviciului. Pentru cei interesati pot trimite pe mail filmari cu lansetele
"in actiune" cu pesti de 18-20kg
pret 60ron/buc
Lansetele sunt WIN BLADE 3m lungime, sunt din doua bucati, putere de aruncare 50-150g, dar duc mai mult, eu am folosit plumbi de 180g, au actiune semirapida, 6inele sic , primul inel 40mm iar cel din virf de 14mm, distanta de la mandrina la primul inel este 80cm. Lansetele au fost cumparate anul trecut in septembrie pentru o partida de doua saptamani pe Dunare. Le vand pentru ca anul asta ma sare "schema" la Dunare, din cauza serviciului. Pentru cei interesati pot trimite pe mail filmari cu lansetele
"in actiune" cu pesti de 18-20kg
pret 60ron/buc
- Fişiere ataşate
-
- p.jpg (31.82 KiB) Vizualizat de 3384 ori
-
- file.jpg (17.16 KiB) Vizualizat de 3384 ori
Re: lansete pentru Dunare
Doua buc au ajuns la mine, super tari betele, daca mai fac rost de bani mai vreau doua buc. Multam si fir intins.
Ok, vorbim la tel.doru77 scrie:Doua buc au ajuns la mine, super tari betele, daca mai fac rost de bani mai vreau doua buc. Multam si fir intins.
Au mai ramas 6buc
super oferta 6buc/ 300ronconirdr scrie:Ok, vorbim la tel.doru77 scrie:Doua buc au ajuns la mine, super tari betele, daca mai fac rost de bani mai vreau doua buc. Multam si fir intins.
Au mai ramas 6buc
- Manole Catalin
- junior
Salut! M-ar interesa ceva poze mai concludente asupra lansetelor.
lasa o adresa de mail si iti pun si filmari cu ele "in actiune".Manole Catalin scrie:Salut! M-ar interesa ceva poze mai concludente asupra lansetelor.
- Manole Catalin
- junior
am trimis mail am pus si in topicManole Catalin scrie:bamsecatalin@yahoo.com
- Manole Catalin
- junior
De unde esti? As dori sa le vad personal!
- Manole Catalin
- junior
Mda! Ai dreptate.
- fane_mincinosu
- membru activ
superbe capturi...si lansetele lucreaza bine in forta. in ce zona se mai poate prinde asa peste pe dunare ca in zona fetestiului la mine mai rar auzi de asa capturiconirdr scrie:http://www.facebook.com/photo.php?v=454 ... 592&type=3
http://www.facebook.com/photo.php?v=454 ... 592&type=3
interzis minorilor