Mai intai cateva cuvinte despre mine: ma numesc Zoran si sunt impatimit al pescuitului la somn. Locuiesc de 20 de ani in Germania, pana la varsta de 21 de ani locuiam in Deta (jud. Timis).
Fiind insetat de a cunoaste cat mai multe despre pescuitul la somn, am citit si studiat cat am putut de mult aceasta tehnica, si dupa ce am aplicato cu succes ani la randul am hotarat intr-un final sa scriu si un site informativ despre acest pescuit spectaculos: http://www.pescuit-la-somn.com
Cel mai des pescuiesc pe raul Rin (Germania), dar si pe Ebro (Spania) si Dunare. Anul acesta imi doresc mult sa ajung si pe raul Po (Italia).
Petrecandu-mi concediile de vara in Romana, am observat ca accesoriile pt pescuitul somnului nu prea sunt asa de usor de obtinut, unele chiar f greu accesibil. Asa ca, m-am gandit sa ofer eu o posibilitate pescarilor sa ajunga la accesorii bune pt pescuitul la somn, si pe langa viata de familie, servici, pescuit si alte activitati, am ajuns sa administrez si un mini shop online cu cateva accesorii de baza pt pescuitul somnului, cum ar fi:
- fire textile de la firma Gigafish (made in Germany) la un pret accesibil si un raport calitate/pret f bun, la diferite diametre de pana la 0,66 mm cu o tractiune de peste 80 de kg
- inaintas pt pescuit la somn intre 0,90 si 1,30 mm, chiar si de 1,8 mm
- mulinete solide si adeverite de ani de zile in pescuitul somnului
- carlige, plute de grund si de suprafata, carabine cu o tractiune de 120 de kg…
Si pentru ca stilul preferat este pescuitul cu cloncul, nu lipsesc din shop nici sonare modele EU de la firmele Lowrance si Humminbird:
- 2 ani garantie
- functionalitate si exactitate GPS de 100%
- unele modele cu manualul de utilizare tradus in limba romana, cum ar fi: Lowrance - Mark4 si 5 , Elite 4 si 5 si HDS5 (toate modelele din aceaste serii)
- eventual reglajul sonarului inainte de livrare pt pescuitul la clonc
Daca aveti intrebari va rog mult sa le puneti in acest subiect, iar pentru comenzi, va rog sa ma contactati pe mesaj privat.
Multumesc anticipat, fire intinse si capturi record in viitor!
Pentru a ajunge la Shop, click aici ->
![Imagine](http://forum-pescuit-la-somn.com/banner/Catfish-Banner.gif)