Am tot citit pe forum ca se foloseste acealsi mix (eventual imbunatatit cu ceva ligand) ca si la bile fierte/ solubile
Intrebarea mea este daca folosesc un mix de pe piata care are activator cat de mult activator sa folosesc (conform retetei de solubile/deloc/mai mult ca la solubile) mai trebuie sa pun SPD daca pun activator? si in ce cantitate?
Ce colanti se pot folosi pentru a face pasta mai aderenta (pesmetul/biscuite macinat e suficient?)
Am auzit de persoane care folosesc bile/solubile sparte pentru a face pasta. E mai bine sau mai rau?
Cum va imbunatatiti/personalizati pasta??!!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
proportii in preparare pasta solubila
Moderator: florentiniuga
- georgenemes
- junior
- Mesaje: 9
- Membru din: 21 Oct 2010, 22:35
Re: proportii in preparare pasta solubila
pasta se pregateste la fel ca si boiliesurile solubile, atata doar ca nu se face bile ci se lasa asa + nu se pune la uscat. In legatura cu folosirea bilelor sparte pentru a face pasta, poti folosi bilele cu care pescuiesti le spargi in mana(sau cu alte dispozitive speciale) adaugi SPD si ii gata (mai poti adauga apoi aroma, csl, dupa gust)