vand
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: vand
Nea Titi l-ai rupt pe anunt neica!
Poate gresesc eu, dar anuntul tau e tunat la foc automat, scris parca dintr-o suflare, daca l-as defini in termeni de box ar seamana cu croseele lui Cassius Clay.
Vreau sa-ti spun ca m-ai distrat teribil ca de inceput de weekend, fapt pt care ma simt dator sa-ti multumesc!
Sper ca nu te-am sucarit, oricum nici n-ai voie, aici toti suntem "pretini"!
Hai sa auzim de bine, fire intinse si spor in vanzari!
PS: Gor- sper sa nu te superi pe mine dar nu m-am putut abtine
Poate gresesc eu, dar anuntul tau e tunat la foc automat, scris parca dintr-o suflare, daca l-as defini in termeni de box ar seamana cu croseele lui Cassius Clay.
Vreau sa-ti spun ca m-ai distrat teribil ca de inceput de weekend, fapt pt care ma simt dator sa-ti multumesc!
Sper ca nu te-am sucarit, oricum nici n-ai voie, aici toti suntem "pretini"!
Hai sa auzim de bine, fire intinse si spor in vanzari!
PS: Gor- sper sa nu te superi pe mine dar nu m-am putut abtine
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: vand
Daca nu respecti regulamentul de postare, iti va fi sters anuntul !nea titi scrie:valabil