okuma powliner 860
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
okuma powliner 860
vand 3 okuma powliner 860 cu tamburi de rezerva estetica 9 functionare 10 mulinetele sunt folosite 7 paride sunt cumparate anu trecut in toamna 160 ron bucata fara discutii nu insistati ca nu le dau la 150 ron bucata motivul vanzarii bbrlc 0765532129 incarcate cu fir ultima distance 2 dintre ele si una cu carp expert
Re: okuma powliner 860
valabil au mai ramas 2 mulinete una sa dat
anunt valabil pana azi la ora 4 daca nu se retrag de la vanzare
sont scrie:vand 3 okuma powliner 860 cu tamburi de rezerva estetica 9 functionare 10 mulinetele sunt folosite 7 paride sunt cumparate anu trecut in toamna 160 ron bucata fara discutii nu insistati ca nu le dau la 150 ron bucata motivul vanzarii bbrlc 0765532129 incarcate cu fir ultima distance 2 dintre ele si una cu carp expert
- Fişiere ataşate
-
- SAM_0161.JPG
- (57.17 KiB) Descărcat de 362 ori
au mai ramas 2 bucati 160 ron fara discutii
NU TRIMIT IN TARA VALABIL DOAR PENTRU BUCURESTI PREDARE PERSONALA STATIA DE METRO PARC BAZILESCU
revin 3 bucati la vanzare 150 ron bucate urgen sunt in stare ireprosabila 0765532129
valabil 3 bucati functionare nota 10 estetic 9 motivul vanzari bbrlc imi mai trebuie un bbrlc daia le vand predare personala bucuresti cartier bucuresti mulinetele vin in cutiile lor originale cu tamburi de rezerva 0765532129
cine le cumpara azi oferta 400 ron toate 3 de maine 450 ron valabil in continuare predare personala bucuresti zona laromet
valabil la pretul de 450 ron 0765532129 3 bucati
puteti preciza, va rog, motivul pentru care o mulineta v-a fost returnata?..cel putin asa se intelege
spor la vanzare!
spor la vanzare!
chiar ma faceti sa rad ;]]]] cel mai tare banc in fine nu a fost returnata exista pescari care au 2 randuri de scule si cu asta am spus tot o seara buna motivul vanzari este bbrlc daca va uiotati mai bine in anunturi am vandut si 3 bete fox warrior s noi noute fara urme de zgarieturi etc cu factura bon etc omu a fost multumit daca nu era imi posta ceva de genu sa va feriti pe viitor o seara buna mulinetele sunt impecabile
cel din poze e fir daiwa turnament pe care l-am schimbat ulterior ca nu avea rezistenta la nod era fir de 25 acum am ope ele fir ultima distance pe 2 si pe una am carp expert rosu
plus ca cel care a cumparat betele am fost cu el pe balta si l-am last sa arunce cu ele deci asta spune multe cine e interesat il las sa arunce cu mulinetele pe balta si sa le faca toate probele posibile daca le cumpara sigur il las sa le si desfaca etc