Vand rucsac NASH, este confectionat cu 5 buzunare exterioare, este nou noutz, in tzipla!.
Suficient de incapator pentru a inmagazina toate obiectele necesare unui chit de crap.
In opinia mea este foarte util pentru caratul bagajeriei, folosirea lui ca rucsac permite folosirea mainilor pentru a cara alte bagaje scutindu-va astfel de mai multe drumuri!
Pret de magazin - 300 ron,
pretul meu - 250 ron, nediscutabil!
Produsul nu se gaseste in Romania, a fost adus din Germania!
Rog MP sau tel. 0722 235 869
Vand rucsac NASH nou
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand rucsac NASH nou
- Fişiere ataşate
-
- nash.jpg
- (16.1 KiB) Descărcat de 308 ori
- crocodilu76
- senior
Re: Vand rucsac NASH nou
La Bigfish nu-l mai au la vanzare de 2 ani, faptul ca este pe site, e o eroare!
Rucsacul se mai gaseste doar pe site-urile din Germania/Marea Britanie iar pretul lui variaza, pretul minim este de 60 euro, 50 lire sterline, fara transport!
Eu l-am luat pentru mine din Germania dar am constatat ca nu mi se potriveste.
Am sperat si eu sa-l aibe la Bigfish dar am sunat si mi-au spus ca e model vechi din 2010, ca nu se mai fabrica si ca e o greseala ca-l mai au inca postat pe site.
Daca te intereseaza suna-ma, daca doar te-ai bagat in seama e problema ta ca nu te-ai documentat suficient!
Multumesc
Rucsacul se mai gaseste doar pe site-urile din Germania/Marea Britanie iar pretul lui variaza, pretul minim este de 60 euro, 50 lire sterline, fara transport!
Eu l-am luat pentru mine din Germania dar am constatat ca nu mi se potriveste.
Am sperat si eu sa-l aibe la Bigfish dar am sunat si mi-au spus ca e model vechi din 2010, ca nu se mai fabrica si ca e o greseala ca-l mai au inca postat pe site.
Daca te intereseaza suna-ma, daca doar te-ai bagat in seama e problema ta ca nu te-ai documentat suficient!
Multumesc
- vulturul_pescar
- utilizator
Ce dimensiuni exterioare are? si ce volum are compartimentul principal(nu total cu buzunarele exterioare)Multumesc anticipat
"Din orice OM poate iesi un PESCAR dar din orice pescar...om???"
Asta e descrierea:
Sistem de compresie pentru capacitatea variabilă oferind flexibilitate pentru pescarul mobil.
Compartimentul principal de mare capacitate.
Cinci buzunare exterioare - buzunar frontal mare adaposteste Mediu Logic Tackle Box Box (opțional nu sunt incluse suplimentar).
Un buzunar airlex extern.
Intreg căptușit neopren.
Curea de umăr căptușită de lux cu neopren trage-in-webbings și cataramă pentru a optimiza sistemul de sprijin și confort.
Cea mai înaltă calitate, grele fermoare întreaga.
Capacitate 40L
Dimensiuni aproximative: 54cm (H) X 47cm (W) x 28cm (D)
latime - 47 cm, adancile 28 cm, inaltime - 54 cm
Sistem de compresie pentru capacitatea variabilă oferind flexibilitate pentru pescarul mobil.
Compartimentul principal de mare capacitate.
Cinci buzunare exterioare - buzunar frontal mare adaposteste Mediu Logic Tackle Box Box (opțional nu sunt incluse suplimentar).
Un buzunar airlex extern.
Intreg căptușit neopren.
Curea de umăr căptușită de lux cu neopren trage-in-webbings și cataramă pentru a optimiza sistemul de sprijin și confort.
Cea mai înaltă calitate, grele fermoare întreaga.
Capacitate 40L
Dimensiuni aproximative: 54cm (H) X 47cm (W) x 28cm (D)
latime - 47 cm, adancile 28 cm, inaltime - 54 cm
vandut,
multumesc!
multumesc!