Retete dip-uri

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
AlinBina
utilizator
utilizator
Mesaje: 39
Membru din: 05 Apr 2012, 13:10

Retete dip-uri

Mesaj de AlinBina » 10 Sep 2012, 18:15

Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?

Multumesc.
"Iubitor de pescuit si bere"

Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: Retete dip-uri

Mesaj de florian serban » 10 Sep 2012, 18:40

AlinBina scrie:Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?

Multumesc.
1.un lichid in care se scufunda momeala
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele. :)
4.da
5.nici una nici alta
6.nu

Avatar utilizator
AlinBina
utilizator
utilizator
Mesaje: 39
Membru din: 05 Apr 2012, 13:10

Re: Retete dip-uri

Mesaj de AlinBina » 18 Sep 2012, 16:00

florian serban scrie:
AlinBina scrie:Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?

Multumesc.
1.un lichid in care se scufunda momeala
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele. :)
4.da
5.nici una nici alta
6.nu
mai in detaliu, te rog?!?!
"Iubitor de pescuit si bere"

Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: Retete dip-uri

Mesaj de florian serban » 18 Sep 2012, 16:20

AlinBina scrie:
florian serban scrie:
AlinBina scrie:Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?

Multumesc.
1.un lichid in care se scufunda momeala
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele. :)
4.da
5.nici una nici alta
6.nu
mai in detaliu, te rog?!?!
2.dipurile sunt de 2 feluri nutrive si aromatice.cele nutritive cresc si valoarea nutritiva a nadei si sunt mai bune pe termen lung,cele aromatice sunt petru a da o atractie instantanee a nadei
4.partea lichida de la un boilies poate fgi folosita ca dip
6.poti sa faci orice combinatie atata timp cat prinde peste

Avatar utilizator
AlinBina
utilizator
utilizator
Mesaje: 39
Membru din: 05 Apr 2012, 13:10

Re: Retete dip-uri

Mesaj de AlinBina » 18 Sep 2012, 17:41

1.un lichid in care se scufunda momeala
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele. :)
4.da
5.nici una nici alta
6.nu[/quote]

mai in detaliu, te rog?!?![/quote]
2.dipurile sunt de 2 feluri nutrive si aromatice.cele nutritive cresc si valoarea nutritiva a nadei si sunt mai bune pe termen lung,cele aromatice sunt petru a da o atractie instantanee a nadei
4.partea lichida de la un boilies poate fgi folosita ca dip
6.poti sa faci orice combinatie atata timp cat prinde peste[/quote]

citesc destul de intens fenomenul si iti mentionez ca am o oarecare experienta in citit, dar nu doresc o prezentare de "magazin", daca ma intelegi, raspunsuri detaliate tehnic am tot citit de la Vlad Pavlovici (ca e al nostru) pana la englezi, ma intereseaza "mecanica" si "structura" lui...............EX: ca la parfumuri.......pe note......nota de baza(lichidul predominant), nota de mijloc(aroma/mirosul de intretinere).......nota de varf (atractia instantanee) :-? :-B
"Iubitor de pescuit si bere"

Avatar utilizator
florian serban
Veteran
Veteran
Mesaje: 659
Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
Localitate: bucuresti

Re: Retete dip-uri

Mesaj de florian serban » 18 Sep 2012, 17:51

AlinBina scrie:1.un lichid in care se scufunda momeala
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele. :)
4.da
5.nici una nici alta
6.nu
mai in detaliu, te rog?!?![/quote]
2.dipurile sunt de 2 feluri nutrive si aromatice.cele nutritive cresc si valoarea nutritiva a nadei si sunt mai bune pe termen lung,cele aromatice sunt petru a da o atractie instantanee a nadei
4.partea lichida de la un boilies poate fgi folosita ca dip
6.poti sa faci orice combinatie atata timp cat prinde peste[/quote]

citesc destul de intens fenomenul si iti mentionez ca am o oarecare experienta in citit, dar nu doresc o prezentare de "magazin", daca ma intelegi, raspunsuri detaliate tehnic am tot citit de la Vlad Pavlovici (ca e al nostru) pana la englezi, ma intereseaza "mecanica" si "structura" lui...............EX: ca la parfumuri.......pe note......nota de baza(lichidul predominant), nota de mijloc(aroma/mirosul de intretinere).......nota de varf (atractia instantanee) :-? :-B[/quote]
sunt foarte multe tipuri de dipuri la nivel de lichide nutritive si arome poti sa faci ce combinatii iti trec prin cap.

Avatar utilizator
adrian1
utilizator
utilizator
Mesaje: 39
Membru din: 03 Dec 2013, 10:46

Re: Retete dip-uri

Mesaj de adrian1 » 03 Noi 2014, 13:16

merge DIP din CSL + SPD + aroma ?
Silicoanele arata bine chiar si la pescuit

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Veteran
Mesaje: 1163
Membru din: 02 Apr 2012, 02:46
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Retete dip-uri

Mesaj de osc1or » 03 Noi 2014, 13:58

merge dip din glicerina + csl + aroma
merge glicerina + orice lichid nutritiv + aroma
merge si orice lichid nutritiv + aroma (de exemplu partea lichida de la boilies folosita ca dip)
Critic echilibrat

Avatar utilizator
adrian1
utilizator
utilizator
Mesaje: 39
Membru din: 03 Dec 2013, 10:46

Re: Retete dip-uri

Mesaj de adrian1 » 03 Noi 2014, 16:19

care ar fii procentele pt glicerina , csl si aroma
Silicoanele arata bine chiar si la pescuit

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Veteran
Mesaje: 1163
Membru din: 02 Apr 2012, 02:46
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Retete dip-uri

Mesaj de osc1or » 03 Noi 2014, 20:18

Glicerina are rolul de a face lichidul vascos. E si conservant. Poti pune 50ml glicerina+50ml lichide nutritive +15ml aroma.. dar procentele nu sunt batute in cuie... in pescuit totul e relativ!
Critic echilibrat

Avatar utilizator
iulian petre
Veteran
Veteran
Mesaje: 1392
Membru din: 10 Feb 2008, 02:19
Localitate: BUCURESTI/zona Pantelimon
Contact:

Re: Retete dip-uri

Mesaj de iulian petre » 23 Feb 2015, 22:31

ideea la dip este sa intre in bila si ca sa intre in bila, trebuie sa fie mai `subtire dipul ;;) --asta e varianta buna
un dip foarte gros ,o sa stea doar pe bila frumos sa vada pescarul ... :D dar o sa se spele imediat bila in apa -----asta-i varianta comerciala .

pt mine dipurile sunt o vrajeala comerciala (e parerea mea ) =)) eu in loc de dip ,prefer sa pun pasta pe bila ;;)
Totusi daca vreti un dip bun ar fi facut din 30 ml nutramino ,40 ml csl ,30 ml melasa si 15 ml aroma (una s-au doua combinate dar in total 15 ml ). Ideea sa pui in borcan cate un pic si cand trage lichidul sa pui altul pana face straturi ,straturi dar sa traga si in interior . Asta este alceva >:D<

cine ma cunoaste, stie ca vorbesc serios ;)

Scrie răspuns

Înapoi la “Alte momeli”