Retete dip-uri
Moderator: florentiniuga
Retete dip-uri
Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?
Multumesc.
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?
Multumesc.
"Iubitor de pescuit si bere"
- florian serban
- Veteran
- Mesaje: 659
- Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
- Localitate: bucuresti
Re: Retete dip-uri
1.un lichid in care se scufunda momealaAlinBina scrie:Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?
Multumesc.
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele.
4.da
5.nici una nici alta
6.nu
Re: Retete dip-uri
mai in detaliu, te rog?!?!florian serban scrie:1.un lichid in care se scufunda momealaAlinBina scrie:Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?
Multumesc.
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele.
4.da
5.nici una nici alta
6.nu
"Iubitor de pescuit si bere"
- florian serban
- Veteran
- Mesaje: 659
- Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
- Localitate: bucuresti
Re: Retete dip-uri
2.dipurile sunt de 2 feluri nutrive si aromatice.cele nutritive cresc si valoarea nutritiva a nadei si sunt mai bune pe termen lung,cele aromatice sunt petru a da o atractie instantanee a nadeiAlinBina scrie:mai in detaliu, te rog?!?!florian serban scrie:1.un lichid in care se scufunda momealaAlinBina scrie:Cateva intrebari?
1.Ce este un dip?
2.Ce face un dip?
3.Cum se creaza un dip?
4.Se poate face un dip homemade?
5.Chimie sau Alchimie?
6.Imaginatia are limite?
Multumesc.
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele.
4.da
5.nici una nici alta
6.nu
4.partea lichida de la un boilies poate fgi folosita ca dip
6.poti sa faci orice combinatie atata timp cat prinde peste
Re: Retete dip-uri
1.un lichid in care se scufunda momeala
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele.
4.da
5.nici una nici alta
6.nu[/quote]
mai in detaliu, te rog?!?![/quote]
2.dipurile sunt de 2 feluri nutrive si aromatice.cele nutritive cresc si valoarea nutritiva a nadei si sunt mai bune pe termen lung,cele aromatice sunt petru a da o atractie instantanee a nadei
4.partea lichida de la un boilies poate fgi folosita ca dip
6.poti sa faci orice combinatie atata timp cat prinde peste[/quote]
citesc destul de intens fenomenul si iti mentionez ca am o oarecare experienta in citit, dar nu doresc o prezentare de "magazin", daca ma intelegi, raspunsuri detaliate tehnic am tot citit de la Vlad Pavlovici (ca e al nostru) pana la englezi, ma intereseaza "mecanica" si "structura" lui...............EX: ca la parfumuri.......pe note......nota de baza(lichidul predominant), nota de mijloc(aroma/mirosul de intretinere).......nota de varf (atractia instantanee)
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele.
4.da
5.nici una nici alta
6.nu[/quote]
mai in detaliu, te rog?!?![/quote]
2.dipurile sunt de 2 feluri nutrive si aromatice.cele nutritive cresc si valoarea nutritiva a nadei si sunt mai bune pe termen lung,cele aromatice sunt petru a da o atractie instantanee a nadei
4.partea lichida de la un boilies poate fgi folosita ca dip
6.poti sa faci orice combinatie atata timp cat prinde peste[/quote]
citesc destul de intens fenomenul si iti mentionez ca am o oarecare experienta in citit, dar nu doresc o prezentare de "magazin", daca ma intelegi, raspunsuri detaliate tehnic am tot citit de la Vlad Pavlovici (ca e al nostru) pana la englezi, ma intereseaza "mecanica" si "structura" lui...............EX: ca la parfumuri.......pe note......nota de baza(lichidul predominant), nota de mijloc(aroma/mirosul de intretinere).......nota de varf (atractia instantanee)
"Iubitor de pescuit si bere"
- florian serban
- Veteran
- Mesaje: 659
- Membru din: 18 Dec 2007, 21:27
- Localitate: bucuresti
Re: Retete dip-uri
mai in detaliu, te rog?!?![/quote]AlinBina scrie:1.un lichid in care se scufunda momeala
2.sporeste atractivitatea momelii si in unele cazuri valoarea nutritiva
3.se combina lichidele intre ele.
4.da
5.nici una nici alta
6.nu
2.dipurile sunt de 2 feluri nutrive si aromatice.cele nutritive cresc si valoarea nutritiva a nadei si sunt mai bune pe termen lung,cele aromatice sunt petru a da o atractie instantanee a nadei
4.partea lichida de la un boilies poate fgi folosita ca dip
6.poti sa faci orice combinatie atata timp cat prinde peste[/quote]
citesc destul de intens fenomenul si iti mentionez ca am o oarecare experienta in citit, dar nu doresc o prezentare de "magazin", daca ma intelegi, raspunsuri detaliate tehnic am tot citit de la Vlad Pavlovici (ca e al nostru) pana la englezi, ma intereseaza "mecanica" si "structura" lui...............EX: ca la parfumuri.......pe note......nota de baza(lichidul predominant), nota de mijloc(aroma/mirosul de intretinere).......nota de varf (atractia instantanee) [/quote]
sunt foarte multe tipuri de dipuri la nivel de lichide nutritive si arome poti sa faci ce combinatii iti trec prin cap.
Re: Retete dip-uri
merge dip din glicerina + csl + aroma
merge glicerina + orice lichid nutritiv + aroma
merge si orice lichid nutritiv + aroma (de exemplu partea lichida de la boilies folosita ca dip)
merge glicerina + orice lichid nutritiv + aroma
merge si orice lichid nutritiv + aroma (de exemplu partea lichida de la boilies folosita ca dip)
Critic echilibrat
Re: Retete dip-uri
care ar fii procentele pt glicerina , csl si aroma
Silicoanele arata bine chiar si la pescuit
Re: Retete dip-uri
Glicerina are rolul de a face lichidul vascos. E si conservant. Poti pune 50ml glicerina+50ml lichide nutritive +15ml aroma.. dar procentele nu sunt batute in cuie... in pescuit totul e relativ!
Critic echilibrat
- iulian petre
- Veteran
- Mesaje: 1392
- Membru din: 10 Feb 2008, 02:19
- Localitate: BUCURESTI/zona Pantelimon
- Contact:
Re: Retete dip-uri
ideea la dip este sa intre in bila si ca sa intre in bila, trebuie sa fie mai `subtire dipul --asta e varianta buna
un dip foarte gros ,o sa stea doar pe bila frumos sa vada pescarul ... dar o sa se spele imediat bila in apa -----asta-i varianta comerciala .
pt mine dipurile sunt o vrajeala comerciala (e parerea mea ) eu in loc de dip ,prefer sa pun pasta pe bila
Totusi daca vreti un dip bun ar fi facut din 30 ml nutramino ,40 ml csl ,30 ml melasa si 15 ml aroma (una s-au doua combinate dar in total 15 ml ). Ideea sa pui in borcan cate un pic si cand trage lichidul sa pui altul pana face straturi ,straturi dar sa traga si in interior . Asta este alceva
cine ma cunoaste, stie ca vorbesc serios
un dip foarte gros ,o sa stea doar pe bila frumos sa vada pescarul ... dar o sa se spele imediat bila in apa -----asta-i varianta comerciala .
pt mine dipurile sunt o vrajeala comerciala (e parerea mea ) eu in loc de dip ,prefer sa pun pasta pe bila
Totusi daca vreti un dip bun ar fi facut din 30 ml nutramino ,40 ml csl ,30 ml melasa si 15 ml aroma (una s-au doua combinate dar in total 15 ml ). Ideea sa pui in borcan cate un pic si cand trage lichidul sa pui altul pana face straturi ,straturi dar sa traga si in interior . Asta este alceva
cine ma cunoaste, stie ca vorbesc serios