Winterskin
Winterskin
Salutare.
Am primit un cort attack pleasure dome von ultimate 2.20x2.70x1.50. Eu m-am gandit sa-i pun un skin. Sau foloseste cineva acest cort fara? Cum se comporta?
poate sa ma ajute cineva cu niste propuneri ? Va multumesc si astept nerabdator.
Am primit un cort attack pleasure dome von ultimate 2.20x2.70x1.50. Eu m-am gandit sa-i pun un skin. Sau foloseste cineva acest cort fara? Cum se comporta?
poate sa ma ajute cineva cu niste propuneri ? Va multumesc si astept nerabdator.
Re: Winterskin
Exista winter skin pentru acest cort comercializat separat?Are un amic acest moder de cort dar zicea ca nu este si winter skin pt el.Volosciuc scrie:Salutare.
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
asta este. daca imi dai detalii si de skin as fi foarte bucuros. iti multumesc
am recitit ms scuze eram grabit. asa cred si eu ca nu are winterskin acest model dar poate se potriveste ceva.
i multumit colegul tau?
i multumit colegul tau?
la folosit o singura data vro 4 zile si e multumit.Volosciuc scrie:am recitit ms scuze eram grabit. asa cred si eu ca nu are winterskin acest model dar poate se potriveste ceva.
i multumit colegul tau?
sa vedem cand o fi vant mare sau ploaie .Deocamdata e bun.
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
- IULIAN C
- carpZone team
Profit de deschiderea acestui topic si lansez si eu o intrebare:
Am de un an un cort Fox Euro X si este destul de bun,cel putin eu sunt foarte multumit,insa vreau sa va intreb daca stiti cumva un winterskin care s-ar potrivi peste el,pt perioadele cu temperaturi ceva mai mici?
Am de un an un cort Fox Euro X si este destul de bun,cel putin eu sunt foarte multumit,insa vreau sa va intreb daca stiti cumva un winterskin care s-ar potrivi peste el,pt perioadele cu temperaturi ceva mai mici?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Da un telefon la senzori.Din cate stiu ei comercializau acest model.IULIAN C scrie:Profit de deschiderea acestui topic si lansez si eu o intrebare:
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Eu m-am gandit ori la Navigator2 de la senzor pe care am inteles ca doar prin febr vor avea sau o varianta interesanta ar fi acesta si este maricel poate sa ti se potriveasca si tie Iuliane.http://cgi.ebay.de/WINTERSKIN-OVERWRAP- ... 240%3A1318
UNDE AS PUTEA SA GASESC SI EU UN CORT Attack Pleasure Dome , AVETI IDEE?
Bogdan te mai intereseaza cortu Plesure Dome?
Vreau eu cortul ,daca ai vreo informatie despre unde as putea gasi astept sa-mi spui.
TOTUL PENTRU CRAP
eu l-as vrea doar ca nu stiu daca merita , ca nu are winterskin, si toamna sau primavara ce fac?
Sunt in dubii....
Sunt in dubii....
Dar exista undeva de cumparat? Cat costa?
I-am trimis pe MP lui coleman un site unde credeam ca au la pretul de 270 lei dar se pare ca nu au pe stoc si promit de 2 luni ca aduc dar inca nu au reusit. Eu mi-am cumparat in decembrie la oferta(200 lei) de la un mag. din Bucuresti si l-am montat prima oara in week-endul asta pe Peris. Tot ce pot spune este ca merita pana la ultimul leu sa-l cumperi, chiar daca face condens. Inca ceva: se poate transforma intr-un super umbrar iar montarea dureaza 7 min.